Leszek-1975 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam.Panowie w stelce w korbie są dwie śrubeczki japońce wsadzili tam torxy jaki to numer bo kupiłem zestawik i zaden nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 O o o Ale numer,prosze przysłac do mnie to sprawdzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam. Tak na poważnie, to moze być T-8 lub T-9 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Są jeszcze torxy ip np 9ip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam.Panowie mam już tych torxów całkiem sporo byłem nawet ze stelcią w sklepie i nic nie dopasowałem doszlifuje sobie torxa 1/16 i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam.Panowie mam już tych torxów całkiem sporo byłem nawet ze stelcią w sklepie i nic nie dopasowałem doszlifuje sobie torxa 1/16 i będzie git Nie kupisz oryginalnego torxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Przekopałem sterte torxów i nic nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No to wkurzające.Ja tak szukałem imbusa 0,035" do śrubek na osi w stelkach i TP, podpowiedział mi P.Grzeszczak z shimano jaki to rozmar .Bo jemu sprowadzili specjalnie z japonii do serwisu.Teraz wiadomo że metryczny 0,9mm to praktycznie to samo, ale też był problem maliznę namierzyć.Wujek google pomógł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ło matko! Niech ja je tylko odkręce mam już przygotowane zwykłe na śrubokręcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ło matko! Niech ja je tylko odkręce mam już przygotowane zwykłe na śrubokręcik No i prawidłowo.Odkręcić nie dbając specjalnie o jakośc srub i pozamieniać te japonskie i nie tylko wynalazki utrudniające życie porządnym ludziom. PozdrawiamJózef leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi