Krzysiek_W Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pytanie do użytkowników poczty gmail. Czy traktujecie takie ostrzeżenia poważnie? http://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=pl&page=ts.cs&p=sent_warning&ts=2411000&rd=3 Nie wiem jak to interpretować. Czy taki komunikat może powstać przez pomyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Przez kilka lat używania gmaila nie widziałem takiego komunikatu. Nie wygląda mi to na pomyłkę, lepiej, jeśli nie znasz nadawcy, wywalić w kosmos, nic nie otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) No właśnie. Mail od pewnego sprzedawcy z alle..., w odpowiedzi na pytania. Od razu się człowiek zaczyna zastanawiać. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Dziwnie wygląda, nie spotkałem się. Korzystając z kultywowanej na forum szczególnie zimą zasady "nie znam się, to się wypowiem" : do google można zadzwonić. Bywa, że chwilę to zajmie, ale zazwyczaj obsługa jest kompetentna P.S. w ramach skrócenia sobie oczekiwania: youtube.com/watch?v=rrPnPhb8j3UPozdrawiamGrzesiek Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Maynard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi