misiek116p Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Dzisiaj w Biłgoraju ma miejsce dość nietypowa sytuacja meteo, a mianowicie od 9 godzin pada deszcz a temperatura jest jakieś 6 stopni na minusie jutro wrzuce foty. Wszystko do okoła pokryte prawie 0,5 cm jest warstwą lodu. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No to zajebioza dla kierowców na drodze.Będę musiał być w Biłgoraju pewnie jeszcze w tym miesiąu, dobrze by było nie trafić na taką pogodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ponad tydzień temu było tak w Szczecinie.Drogi jak pokryte lakierem.3 godziny jechałem dystans 15 kilometrów od Polic do j.Głębokiego.6 tirów i jeden autobus w poprzek drogi stało i pod każdym , nawet lekkim wzniesieniem korek bo wjechać nie można było.Nawet 2 piaskarki utknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na drodze nie jest ciekawie, ja jechałem dzisiaj z Lublina i dojechałem do Biłgoraja w momencie jak się to wszysko zaczęło. A teraz to ja naprawdę szczerze współczuje wszystkim którz za kółkiem. Na szczęści nie musze się ruszać nigdzie w trase przez następne pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Rzadkie zjawisko. Pamiętam z czasów liceum, bo przez dwa dni mieliśmy odwołane lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi