mateusz998 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Właśnie kończy się mecz Polska vs Węgry i tak się wkurzyłem, że ja nie wiem... To co chłopaki robią na boisku to jest jakieś nieporozumienie-bramkarze poniżej krytyki, 2. linia identycznie, skrzydła też słabo, jedynie Jurecki coś tam działał ... mecz się właśnie skończył, przegraliśmy chyba 9 bramkami... ŻENADA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie liczy się wynik.Grunt to wypić piwko dobrym towarzystwie...A tak na poważnie to od kilku lat idziemy mocno w dół w piłce ręcznej a dno chyba własnie w tym meczu osiągnęliśmy.Najbrzydziej grająca drużyna w tym turnieju,bez zadnego pomysłu w ataku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) za wolno, bez polotu, bez pomysłuwyglądało to tak jak by im gra przyjemności nie sprawiaław kilku akcjach więcej szczęścia mieli Węgrzy Edytowane 21 Stycznia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo124 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tylko pierwsza połowa jakoś wyglądała...... no szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ..A tak na poważnie to od kilku lat idziemy mocno w dół w piłce ręcznej a dno chyba własnie w tym meczu osiągnęliśmy.odbiliśmy się od dna i dno się oderwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwol Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie popisali się, ale myślę, że nowy trener poukłada to jakoś i być może wyjdzie fajna ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nowy trener, przemeblował zespół i jak dotrwa do Mistrzostw Europy w Polsce w 2016r, to miejmy nadzieje że stworzy ekipę na miarę " Orłów Wenty" tego bym sobie życzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) To nie na moje zdrowie i nerwy jak zobaczyłem jak grają od razu wrzuciłem inny kanał .Isia też wtopiła, same porażki . Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Porażkę z Węgrami przyjąłem spokojnie i taką ewentualność brałem pod uwagę, lecz Isia była dla mnie pewniakiem do zwycięstwa nad naszą Chinską siostrą lecz rzeczywistość okazała się dla nas inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi