lesiewicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Ciekawostka http://viralvideos.prochan.com/view?p=34a_1358627635 Edytowane 22 Stycznia 2013 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Darku wydaje się, ze odnośnik się nie otwiera. PSchyba ze to ma byc ta ciekawostka Edytowane 22 Stycznia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Darku wydaje się, ze odnośnik się nie otwiera. PSchyba ze to ma byc ta ciekawostka To nie ciekawostka , to zagadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Mi się otwiera, fajne, jestem pod wrażeniem, szok, super sprawa i na pewno się przyda. Nabijam się, bo przecież nie otwiera się. Wole to teraz napisać, bo jeszcze Darek wrzucił coś głupiego, a ja się przyznaje, że się przyda Edytowane 22 Stycznia 2013 przez J A Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) dzięki Edytowane 22 Stycznia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Teraz powinno byś ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 pół godziny temu w TVN24 to widziałem - robi wrażenie.Wg mnie stała sobie ławica pod lodem, gruby lód i słabe ujście wody spowodowało wzrost ciśnienia wody pod lodem a taki przerębel spowodował gejzer rybi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zrobione na rzece, albo na stawie z mocnym przepływem. Wszystko zamarznięte więc jak wywiercili dziurę to woda znalazła nowe ujście. U mnie na stawach też się tak w ostrą zimę dzieje. Ryby może nie wypływają ale taflę po zrobieniu dziury zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi