tomek23 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 http://www.nowywyszkowiak.pl/index.php?id=25&f=2683 ja ten artykuł pozostawie bez komentarza. Mój komentarz na 100% nie zostałby umieszczony na forum ze względu na brak cenzuralnych słów . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Faktycznie z niego zapalony wędkarz jest, niewiele brakuje mu do kłusola. Wyciąganie ryby z wody bosakiem, dobijanie siekierą delikanie ujmując jest to barbażyństwo ale cóż fajnie jest się pochwalić przed ludźmi martwą rybą a potem ją sobie przyjemnie skonsumować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 sam by sie dobił tą siekierą kretyn i czym sie ta cała redakcja zachwyca :/ banda *********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Tomku,Ja już swój komentarz napisałem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgadzam się z Tobą w 100 %. Swój komentarz napisałem i niech będzie ich jak najwięcej. O niecenzuralnych słowach napisałem, żeby podkreślić to co myślę. Ogólnie ręce opadają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Rece mi opadly po przeczytaniu artykulu. Zostawilem komentarz, moze cos pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Wiadomo szkoda takiej ładnej ryby, a sposób w ajki jątraktował ? 0,5 godz wyjmować osęką z wody ? całą noc w wannie trzymać ? w akcie litości dobić siekierą ... ciekawe czy ktoś napisze, że miał takie prawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zyczę tej Pani jak i pozostałym smakoszom, aby jednak spotkali choć jedną ostrą ość. Ta siekierka mnie najbardziej wku...ła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Kosmos. Piszcie tam, on to na pewno czyta. Ja tez swoje dodalem. Tylko nie obrazajcie go, raczej spokojna lekcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Pogromca suma krowojada działał na pewno w interesie społecznym. Albo potrzebował pieniędzy na leki dla chorych dzieci. Na pewno jest jakieś wytłumaczenie. Przecież z artykułu wynika, że to humanista. Siekierą tylko dobił, żeby się biedna rybka nie męczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Piękna rybka -szkoda że mu tą siekierą nie oddała i osełki w d... wbiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Co za głupek... ;/ Brak mi słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 no coment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Faktycznie głupie zachowanie i nieodpowiednia postawa redakcji.ale żyjemy w kraju gdzie pełno jest takich typów, ludzie są prości a wędkarstwo w wykonaniu przeciętnego wędkarza jest pozbawione etyki i zasad moralnych. Większość użytkowników forum należących do wędkarskiej elity obrusza się czytając tamten artykuł jednak należy pamiętać ,że jest to niestety bura rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Do naszej redakcji przynieśli ją następnego dnia, już martwą (po nocy spędzonej w wannie, rano już wyraźnie się męczyła i wędkarz dobił ją siekierą) w dużej plastikowej misce. Jak taka osobe mozna nazwac wędkarzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja nie mogę zrozumieć intencji tego redaktora piszącego taki artykół Co do wędkarza bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 I ja zostawiłem swój komentarz.Niestety obawiam się że w PL taka jest większość Przeciez te wszystkie komentarze to tylko z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czysty idiotyzm (po nocy spędzonej w wannie,rano już wyrażnie się męczyla i wędkarz dobil ją siekierą)a na to zabraklo mi slów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzięki tak skonstruowanym regulaminom każda większa ryba dostanie w łeb Ludzie zabijają ryby nie regulaminy i póki rozumu we łbie brak to nie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ten rybołap to pewnie prosty chłop i zostawię go w spokoju.Ale gazeta i redaktor mogli opisać ten połów troszkę delikanniej przecież napewno czytają to młodzi wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ten rybołap to pewnie prosty chłop i zostawię go w spokoju.Ale gazeta i redaktor mogli opisać ten połów troszkę delikanniej przecież napewno czytają to młodzi wędkarze. a no czytają czytają ale to ma i pozytywne strony czytając te obfite lincze pod artykułem odechciewa się tego typu praktyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Panowie,Rozumiem Wasze wzburzenie. Sam jestem tą sprawą poruszony. Mam jednak prośbę. Wyrażajmy swoje emocje w taki sposób byśmy nie musieli wstydzić się za swoje słowa. Myślę, że nawet w tak ekstremalnej sytuacji można obyć się bez epitetów i innych niecenzuralnych określeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi