makamba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Ty sie chłopie zastanów, moc oralnych wrażeń przed Tobą .O cholera! Lecę na chatę pod prysznic! Edytowane 23 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 "a teraz krotko i zwiezle parówo jebana wiesz ze za ta publikacje tego linka ze zdjeciem moge nasrac ci w czapke?taki kurwa cwaniak jestes wyjmij z buzi itp teksty chcesz to ci moge dac do buzi jak lubisz.dam ci do myslenia ze pracuje tam gdzie nie chcial bys zebym pracowal i takie sprawy kim jestes skad bede mial jutro .pozdrawiam i nie trzes porami bo juz czuje jak ci kopa leci po nogachtak sobie czytam ten post i tylko jeden cytat z pewnego polskiego filmu przychodzi mi na myśl...."To po co taki człowiek żyje?Po co taki człowiek żyje,jak ten chwast?"mój profil psychologiczny tego cymbała jest taki...mikrognój z "nochalowym" gilem do pasa,dostającym po japie każdego dnia....niestety frustracja musi zostać gdzieś wyładowana(tylko dlaczego na tym forum?)inaczej mógłby się gdzieś w "kibelku" zważyć na sumowej pletce.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a kolega z linem juz kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ha ha, no tak ale @makamba nie zapomnij o szczoteczce do zębów - w tym wypadku to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 zależy jjaki będzie podział obowiazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bartek a czym Ty właściwie mu tak podpadłeś? Tym , że sprzedawałeś jerki czy tym ze nie było już tych po 10 zł na lina? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ha ha, no tak ale @makamba nie zapomnij o szczoteczce do zębów - w tym wypadku to podstawa Co?Na loda mogę zabrać , ale mam mu jeszcze szczoteczkę fundować? Bartek a czym Ty właściwie mu tak podpadłeś? Tym , że sprzedawałeś jerki czy tym ze nie było już tych po 10 zł na lina? Oj długa to historia.Logował się na giełdzie kilka razy z tym aernosem.Co dostał ostrzeżenie to logował się znowu,ubliżał ludziom na forum.Wcześniej też dostał ostrzeżenie za wyzwiska pod adresem innego użytkownika.Ja właściwie tylko poprosiłem o fotkę tego aernosa.http://jerkbait.pl/topic/20598-witam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Hahahaha kurde muszę częściej przeglądać naszą giełdę, bo widzę, że dzieją się tam bardzo ciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Makamba. . Ponieważ to być może Twoje ostatnie dni to może masz tam gdzieś w słoikach zadołowane fajne gumki na sandacza ? Takie 8-12 cm. oczywiście plus zbrojenie do nich Edytowane 23 Stycznia 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Obiło się gdzieś, że mokate@mokate.com.pl tym młynkiem skręcili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Makamba. . Ponieważ to być może Twoje ostatnie dni to może masz tam gdzieś w słoikach zadołowane fajne gumki na sandacza ? Takie 8-12 cm...oczywiście plus zbrojenie do nich Uhhhh powiało mi tu psychodelicznym sado-macho Dajcie spokój już, całe szczęście że makamba to chłop z jajami i poczucie humoru ma, niejeden by tu już focha strzelił na to co sie wypisuje. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Makamba. . Ponieważ to być może Twoje ostatnie dni to może masz tam gdzieś w słoikach zadołowane fajne gumki na sandacza ? Takie 8-12 cm. oczywiście plus zbrojenie do nichMam ... ale nie dam.Gumki zabieram ze sobą do grobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Raczej pod prysznic z wiadomo kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 "jerk na lina"widzę ze humory dopisują, no i dobrze przed ekranem na klawiaturze to wielu jest odważnych chojraków a jak przyjdzie co do czego to ma pełne poryco nie zmienia faktu ze typowi klaps by się przydał za te niemiłe komplementy zawsze wychodzę z założenia "krowa co dużo ryczy mało mleka daje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 zawsze wychodzę z założenia "krowa co dużo ryczy mało mleka daje"konkretnie i na temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tomasz eS - teraz tak patrzę i widzę jak to zabawnie wygląda. Jak jakiś plakat ze sklepu w stylu "Poszukiwany".Twoja uśmiechnięta fotka (avatar) a obok podpis - tytuł wątku.Lepiej zmień tytuł bo jeszcze ktoś jakieś koszulki zacznie drukować albo demoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 albo następnym razem jak będziesz kogoś rugał na giełdzie,zamiast np.pozdrawiam Tomasz eS daj linka http://jerkbait.pl/topic/21098-jestem-chamem/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Rugam jak to nazwałeś tylko tych co na to zasluguja Chamstwa i dziadowstwa nie zniese jak to mówił mój dziadziu Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Rugam jak to nazwałeś tylko tych co na to zasluguja wiem i dlatego popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie martw się Makamba. Kto by skrzywdził taką ładną dzieeczynę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wielce Szanowny Kolego @Tomaszu eS.Niniejszym najuprzejmiej w świecie proszę o wpisanie mnie na listę klubowiczów chamów, a zapewne także gburów, buraków i imbecyli.Swoją prośbę motywuję tym, że próbując w sposób - jak niesłusznie mniemałem - żartobliwy, a może nawet wyszukany, zwrócić uwagę Koledze o wilczym nicku, że bardzo oszczędnie stosowana interpunkcja czyni posty nieczytelnymi. Odpowiedział mi.Zaczął od "Proszę Pana". Już wiedziałem, że skończony cham ze mnie.Później było tak, że mi klapki z nóg pospadały z wrażenia, jednak znajomość z przecinkami, kropkami i krótkimi zdaniami nie jest Mu całkowicie obca. Jedno zdanie miało tylko 4 słowa!Niestety było to zdanie ostatnie. Że odpowiedzi nie oczekuje. Co więcej, zablokował mi możliwość odpowiedzi. Czyli nie żartował.Proszę o pilne i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.Z poważaniem.Cham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 A to nie tak łatwo się dostać na ta liste... musisz skrzywdzić conajmniej kilka osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Tomek czy bycie moderatorem jest wystarczająco krzywdzące??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 mod to Podwójny cham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Eeeetam nie gadaj Na mnie już krzyżyk postawili Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi