Skocz do zawartości

jestem chamem

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

"a teraz krotko i zwiezle parówo jebana wiesz ze za ta publikacje tego linka ze zdjeciem moge nasrac ci w czapke?taki kurwa cwaniak jestes wyjmij z buzi itp teksty chcesz to ci moge dac do buzi jak lubisz.dam ci do myslenia ze pracuje tam gdzie nie chcial bys zebym pracowal i takie sprawy kim jestes skad bede mial jutro .pozdrawiam i nie trzes porami bo juz czuje jak ci kopa leci po nogach

tak sobie czytam ten post i tylko jeden cytat z pewnego polskiego filmu przychodzi mi na myśl...."To po co taki człowiek żyje?Po co taki człowiek żyje,jak ten chwast?"mój profil psychologiczny tego cymbała jest taki...mikrognój z "nochalowym" gilem do pasa,dostającym po japie każdego dnia....niestety frustracja musi zostać gdzieś wyładowana(tylko dlaczego na tym forum?)inaczej mógłby się gdzieś w "kibelku" zważyć na sumowej pletce....

• Like 1

Ha ha, no tak ale @makamba nie zapomnij o szczoteczce do zębów  - w tym wypadku to podstawa ;)

Co?

Na loda mogę zabrać , ale mam mu jeszcze szczoteczkę fundować?

Bartek a czym Ty właściwie mu tak podpadłeś? Tym , że sprzedawałeś jerki czy tym ze nie było już tych po 10 zł na lina? :D

Oj długa to historia.

Logował się na giełdzie kilka razy z tym aernosem.

Co dostał ostrzeżenie to logował się znowu,ubliżał ludziom na forum.

Wcześniej też dostał ostrzeżenie za wyzwiska pod adresem innego użytkownika.

Ja właściwie tylko poprosiłem o fotkę tego aernosa.

http://jerkbait.pl/topic/20598-witam/

Makamba. . Ponieważ to być może Twoje ostatnie dni to może masz tam gdzieś w słoikach zadołowane fajne gumki na sandacza ? Takie 8-12 cm.

:D :lol: :rolleyes: :D

oczywiście plus zbrojenie do nich

Edytowane przez MIGOTKA

Makamba. . Ponieważ to być może Twoje ostatnie dni to może masz tam gdzieś w słoikach zadołowane fajne gumki na sandacza ? Takie 8-12 cm...oczywiście plus zbrojenie do nich

Uhhhh powiało mi tu psychodelicznym sado-macho ;)

Dajcie spokój już, całe szczęście że makamba to chłop z jajami i poczucie humoru ma, niejeden by tu już focha strzelił na to co sie wypisuje.

Edytowane przez Zwierzu

"jerk na lina"

widzę ze humory dopisują, no i dobrze ;)

przed ekranem na klawiaturze to wielu jest odważnych chojraków a jak przyjdzie co do czego to ma pełne pory

co nie zmienia faktu ze typowi klaps by się przydał za te niemiłe komplementy

zawsze wychodzę z założenia "krowa co dużo ryczy mało mleka daje"

Tomasz eS - teraz tak patrzę i widzę jak to zabawnie wygląda. :lol:

Jak jakiś plakat ze sklepu w stylu "Poszukiwany".

Twoja uśmiechnięta fotka (avatar) a obok podpis - tytuł wątku.

Lepiej zmień tytuł bo jeszcze ktoś jakieś koszulki zacznie drukować albo demoty. ;)

post-50881-0-65976600-1358978035_thumb.jpg

post-50881-0-18332900-1358978049_thumb.jpg

Wielce Szanowny Kolego @Tomaszu eS.

Niniejszym najuprzejmiej w świecie proszę o wpisanie mnie na listę klubowiczów chamów, a zapewne także gburów, buraków i imbecyli.

Swoją prośbę motywuję tym, że próbując w sposób - jak niesłusznie mniemałem - żartobliwy, a może nawet wyszukany, zwrócić uwagę Koledze o wilczym nicku, że bardzo oszczędnie stosowana interpunkcja czyni posty nieczytelnymi. 

Odpowiedział mi.

Zaczął od "Proszę Pana". Już wiedziałem, że skończony cham ze mnie.

Później było tak, że mi klapki z nóg pospadały z wrażenia, jednak znajomość z przecinkami, kropkami i krótkimi zdaniami nie jest Mu całkowicie obca. Jedno zdanie miało tylko 4 słowa!

Niestety było to zdanie ostatnie. Że odpowiedzi nie oczekuje. Co więcej, zablokował mi możliwość odpowiedzi. Czyli nie żartował.

Proszę o pilne i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Z poważaniem.

Cham