woblery z Bielska Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzięki za odgrzebanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Sodoma i gomora.A moją Panią z rosyjskiego w 5 klasie technikum wybzykali.Ale teksty, co za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 "a teraz krotko i zwiezle parówo jebana wiesz ze za ta publikacje tego linka ze zdjeciem moge nasrac ci w czapke?taki kurwa cwaniak jestes wyjmij z buzi itp teksty chcesz to ci moge dac do buzi jak lubisz.dam ci do myslenia ze pracuje tam gdzie nie chcial bys zebym pracowal i takie sprawy kim jestes skad bede mial jutro .pozdrawiam i nie trzes porami bo juz czuje jak ci kopa leci po nogach Krótka psychoanaliza .....................Widziałbym pacjenta inaczej. NIespełniony gej wygórowanych ambicjach seksualnych .A"propos :Rozmawia dwóch gejów:-masz garnitur z Brook Brothers?-nie-masz buty od Guciego?-nie-masz krawat od Armaniego?-nie-to ty zwykły pedał jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dziś doszedłem do wniosku, że chamem jestem jak nic, bo żądam szczerych odpowiedzi.Już sam nie wiem jak nim nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dziś doszedłem do wniosku, że chamem jestem jak nic, bo żądam szczerych odpowiedzi.Już sam nie wiem jak nim nie być.Wygląda mi to na problemy damsko-męskie one zawsze od nas żądają szczerości. A jak im człowiek prawdę powie to;-już mnie nie kochasz-masz inną-wracam do mamy-jesteś zerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wygląda mi to na problemy damsko-męskie one zawsze od nas żądają szczerości. A jak im człowiek prawdę powie to;-już mnie nie kochasz-masz inną-wracam do mamy-jesteś zeremI najlepsze:"Jesteś chamem!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Wczoraj późnym popołudniem pojechałem nad warszawską Wisłę. Schodzę nad wodę a tam jeden wielki piknik . Mogę zrozumieć że ludzie chcą wypocząć nad wodą,ale szlak mnie trafiał że z każdej strony słychać było głośną muzykę ,o ile disko-polo można nazwać muzyką.Jeszcze mocniej burzy mi krew widok walających się śmieci po odbytych i odbywających się grillowaniach.Po godzinie mam już dość i postanawiam wracać do domu .Idę ścieżką po opasce , po drodze mijam czwórkę starszych ludzi z pieskim.Idący z przodu podchmielony jegomość patrzy na mnie wymownie i z drwiącym uśmieszkiem rzuca tekst do podążającego za nim towarzystwa "Kolacji dzisiaj nie będzie". Drwinę puszczam mimo uszu. Gdy mijam drugiego mężczyznę w stanie wskazującym ,ten z uśmieszkiem na gębie krzyczy w moim kierunku " Brały". W tym momencie mam dość.Odwracam się i głośno mówię do pierwszego z mężczyzn.Przepraszam pana bardzo.Gość się odwraca i agresywnie pyta.No,o co chodzi?.Odpowiadam .Chciałem tylko powiedzieć że bardzo Panu współczuję.Gość zdziwiony pyta.Słucham , czego?.Po pierwsze skarży się Pan że nie będzie miał dziś kolacji.Po drugie że poszło odwrotnie?!Gość . Co , nie rozumiem?Już tłumaczę. Zwykle wraz z wiekiem człowiek mądrzeje , w tym przypadku poszło odwrotnie.Gość zaciska zęby i wypowiada "Cham"Odpowiadam . PiotrekGość . Co , słucham.Odpowiadam. Pan mi się przedstawił to i ja się przedstawiam.W tym momencie do konwersacji przyłączyły się panie i usłyszałem kto tu jest chamem.Nie będę opisywał dalszego przebiegu zajścia, było krótkie i burzliwe. Tym oto sposobem zostałem zaliczony do grona CHAMÓW. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Chamów pozytywnie zakręconych.Ale ta wymiana zdań - przednia i warta zapamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wczoraj późnym popołudniem ...Dlatego właśnie nienawidzę tego miejsca, nie lubię tam łowić, nie lubię tych ludzi, ziomków podchmielonych, i całego tego towarzystwa, zionącego alkoholem, tanimi docinkami i wyrzucanymi nad i do wody śmieciami. Za każdym razem gdy stamtąd wracam, a nie odwiedzam tej miejscówki często - mam doła i tracę wiarę w człowieka, jako istotę rozumną. Piotrek - takich "chamów" jak Ty, nad wodą więcej sobie życzę, będzie czyściej, ciszej i więcej ryb w wodzie zostanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zbiorowe narkotyzowanie się alkoholem, nad wodą pozostanie znakiem naszych czasów. Smród kiełbasy z papieru toaletowego i sterty puszek po tanim browarze, który koło prawdziwego piwa tylko stał. Wiecie, że w PL chleje się teraz więcej niż w PRL, który był niedoścignionym wzorem upodlenia? 14 litrów spirytusu na głowę. To jest 35 litrów wódy, czyli 70 flaszek rocznie, czyli jedna flasza w tygodniu pracy, czyli od poniedziałku do piątku co dzień setka. Nie licząc alkoholu bez akcyzy i tego, że jakaś część społeczeństwa nie pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wczoraj późnym popołudniem pojechałem nad warszawską Wisłę. Mowa o "Plaży" pod Poniatem? Ostatnio tam byłem o 5 rano, licząc na zacny wschód słońca. Pięknego świtu nie było, ale ludzi też nie (naprawdę, w zasięgu wzroku było tylko kilkanaście osó - a wydawało mi się, że nad Wisłą w Warszawie imprezy nigdy się nie kończą.Polecam udać się nad Wisłę w takim mniej-więcej czasie dnia - można się miło zdziwić A nad Wisłę w godzinach "popularnych" dla większości nie chodzę... wolę moją, małą rzeczkę na której widok człowieka jest równie rzadki jak bycie samemu nad tą Wisłą.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Dlatego właśnie nienawidzę tego miejsca, nie lubię tam łowić, nie lubię tych ludzi, ziomków podchmielonych, i całego tego towarzystwa, zionącego alkoholem, tanimi docinkami i wyrzucanymi nad i do wody śmieciami. Za każdym razem gdy stamtąd wracam, a nie odwiedzam tej miejscówki często - mam doła i tracę wiarę w człowieka, jako istotę rozumną. Piotrek - takich "chamów" jak Ty, nad wodą więcej sobie życzę, będzie czyściej, ciszej i więcej ryb w wodzie zostanie...Dla mniej zorientowanych , miejsce akcji to Tarchomin okolice "Czajki" . Darek Ty wiesz że jestem niespotykanie spokojny człowiek .Jednak jak mi ktoś włazi w brudnych butach w życiorys , to nie odpuszczę . Wczoraj puściły mi nerwy i niewiele brakowało a doszłoby do tak zwanych ręko-czynów. Tyle razy sobie obiecywałem, że więcej tam nie pojadę . Potem człowiek chce pojechać na ryby . Warunki czasowo- pogodowo- hydrologiczne wymuszają wyjazd na "Czajkę" i znów wracam zdołowany."Więcej tam nie pojadę". Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi