Skocz do zawartości

Reklama woblerów?

discusec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Znalazłem na jednym ze zdjęć w sieci znanego producenta woblerków. Pozuje on na fotce z łanym bądź co bądź pstrążkiem. Wydaje mi się jedna że zdjęcie to jest tylko i wyłącznie reklamą tych właśnie woblerów.

Składa się na to według mnie przypuszczenie że pstrąg owy nie jest do końca żywy :D Sądze że te odbarwienia na skórze to odparzenia od długiego leżenia gdzieś/ w czymś. 

Po drugie do woblerka nie dochodzi żadna żyłka, nie wierzę że po każdym braniu owy łowca odcina ją:)

Jeżeli znacie tego Pana to zapewne wiecie kto to jest. Celowo zamazałem twarz aby nikt mnie nie posądził.

Jeżeli macie takie samo odczucie lub jeżeli się mylę to proszę o opinie.

4b3bfd2712f50b30.jpg

discusec to jak jesteś ciekaw czy te woblery są łowne to wstaw po prostu ich foto z zapytaniem.Ty grzebiesz po necie wstawiasz tu fotkę i tak naprawdę oczekujesz sensacji i tylko to Cię interesuje!Troll i tyle.Co prawda pstrąg nie wygląda zbyt dobrze ale widziałem już ryby odbarwione i żywe.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

discusec to jak jesteś ciekaw czy te woblery są łowne to wstaw po prostu ich foto z zapytaniem.Ty grzebiesz po necie wstawiasz tu fotkę i tak naprawdę oczekujesz sensacji i tylko to Cię interesuje!Troll i tyle.Co prawda pstrąg nie wygląda zbyt dobrze ale widziałem już ryby odbarwione i żywe.

Jakbym oczekiwał sensacji jak to nazwałeś to napisał bym kto jest na foto i jakich technik uzywa do reklamowania swoich wyrobów;) Zapytałem czy rybka może być żywa czy też nie i czy wobler jest wsadzony do pyska. Jeżeli to tak trudno zrozumieć to może lepiej nie wypowiadaj się.

• 2 tygodnie później...

Zapytałem czy rybka może być żywa czy też nie i czy wobler jest wsadzony do pyska. Jeżeli to tak trudno zrozumieć to może lepiej nie wypowiadaj się.

Pytanie czy ryba jest żywa i czy wobler został jej do pyska wsadzony jest co najmniej dziwne a to dlatego,że jakim sposobem mamy to stwierdzić czy ocenić patrząc tylko na fotkę....?Chyba nie ma jakiś sztywnych zasad dotyczących pobierania przez ryby przynęt sztucznych (np.woblerów)Także nie jest powiedziane,że ryba musi być zawsze zapięta w kącik,dolną czy górną wargę...A jeśli chodzi o wypowiedzi forumowiczów,to chyba gwarantuje Nam to wolność słowa...pzdr

Edytowane przez krystiano1981r

Jakbym oczekiwał sensacji jak to nazwałeś to napisał bym kto jest na foto i jakich technik uzywa do reklamowania swoich wyrobów;) Zapytałem czy rybka może być żywa czy też nie i czy wobler jest wsadzony do pyska. Jeżeli to tak trudno zrozumieć to może lepiej nie wypowiadaj się.

...ale się musiałeś nagłówkować nad tą ciętą ripostą.Nie Tobie decydować czy się będę wypowiadał czy nie.Coś Ci się pomyliło.