discusec Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam. Znalazłem na jednym ze zdjęć w sieci znanego producenta woblerków. Pozuje on na fotce z łanym bądź co bądź pstrążkiem. Wydaje mi się jedna że zdjęcie to jest tylko i wyłącznie reklamą tych właśnie woblerów.Składa się na to według mnie przypuszczenie że pstrąg owy nie jest do końca żywy Sądze że te odbarwienia na skórze to odparzenia od długiego leżenia gdzieś/ w czymś. Po drugie do woblerka nie dochodzi żadna żyłka, nie wierzę że po każdym braniu owy łowca odcina jąJeżeli znacie tego Pana to zapewne wiecie kto to jest. Celowo zamazałem twarz aby nikt mnie nie posądził.Jeżeli macie takie samo odczucie lub jeżeli się mylę to proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Boże , jak się ludziom nudzi... Kolego , łowco sensacji podaj swoje personalia może ten ktoś będzie się chciał bronić , będzie mu łatwiej. To moja opinia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discusec Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wiesz, bardziej chodzi mi o woblery czy są łowne w rzece czy tylko na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Kup sobie kilka i spróbuj coś złowić , wtedy będziesz wiedział . Wszystko zależy jakiej klasy jesteś wędkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) discusec to jak jesteś ciekaw czy te woblery są łowne to wstaw po prostu ich foto z zapytaniem.Ty grzebiesz po necie wstawiasz tu fotkę i tak naprawdę oczekujesz sensacji i tylko to Cię interesuje!Troll i tyle.Co prawda pstrąg nie wygląda zbyt dobrze ale widziałem już ryby odbarwione i żywe. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discusec Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 discusec to jak jesteś ciekaw czy te woblery są łowne to wstaw po prostu ich foto z zapytaniem.Ty grzebiesz po necie wstawiasz tu fotkę i tak naprawdę oczekujesz sensacji i tylko to Cię interesuje!Troll i tyle.Co prawda pstrąg nie wygląda zbyt dobrze ale widziałem już ryby odbarwione i żywe.Jakbym oczekiwał sensacji jak to nazwałeś to napisał bym kto jest na foto i jakich technik uzywa do reklamowania swoich wyrobów;) Zapytałem czy rybka może być żywa czy też nie i czy wobler jest wsadzony do pyska. Jeżeli to tak trudno zrozumieć to może lepiej nie wypowiadaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Zapytałem czy rybka może być żywa czy też nie i czy wobler jest wsadzony do pyska. Jeżeli to tak trudno zrozumieć to może lepiej nie wypowiadaj się.Pytanie czy ryba jest żywa i czy wobler został jej do pyska wsadzony jest co najmniej dziwne a to dlatego,że jakim sposobem mamy to stwierdzić czy ocenić patrząc tylko na fotkę....?Chyba nie ma jakiś sztywnych zasad dotyczących pobierania przez ryby przynęt sztucznych (np.woblerów)Także nie jest powiedziane,że ryba musi być zawsze zapięta w kącik,dolną czy górną wargę...A jeśli chodzi o wypowiedzi forumowiczów,to chyba gwarantuje Nam to wolność słowa...pzdr Edytowane 7 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jakbym oczekiwał sensacji jak to nazwałeś to napisał bym kto jest na foto i jakich technik uzywa do reklamowania swoich wyrobów;) Zapytałem czy rybka może być żywa czy też nie i czy wobler jest wsadzony do pyska. Jeżeli to tak trudno zrozumieć to może lepiej nie wypowiadaj się....ale się musiałeś nagłówkować nad tą ciętą ripostą.Nie Tobie decydować czy się będę wypowiadał czy nie.Coś Ci się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 mi się wydaje że to ryba z Biedronki, w tle widać podziemne przejście do działu rybnego ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Discusec większość ryb na reklamach zapina się za czubek pyska. Dziwne nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Autorze tematu, wybacz, ale też uważam, że szukasz taniej sensacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi