SzymusS Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 orzesz kurcze - śliczna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ladna kufa.... kufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Aż się gęba cieszy Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zupelnie nie jak pstrak potokowy (bynajmniej nie takie jakie mi sie trafiaja). To musi byc niesamowita lokomotywa. A tak na marginesie, rekord UK w feroxie (czyli taki troszke zmutowany potokowiec, ktory w odpowiednim momencie przeszedl na diete rybna) wynosi prawie 32lbs. Mam zdjecie w ksiazce. Wedkarz ten zlapal pozniej jeszcze wiekszego feroxa, ale zeby byl oficjalnym rekordem musialby go zabrac tak jak poprzednia rybe, a tego nie chcial. Buzki i do wody. Moze jeszcze gdzies plywa w glebinach Loch Awe... i czeka na mnie <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wedkarz ten zlapal pozniej jeszcze wiekszego feroxa, ale zeby byl oficjalnym rekordem musialby go zabrac tak jak poprzednia rybe, a tego nie chcial. Jak to? <_< A jednak dotarło do głowy pewnie po tym pierwszym zabranym. Życiówek się nie konsumuje, bo później długo się odbijają - ot cała w tym prawda. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Życiówek się nie konsumuje, bo później długo się odbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wedkarz ten zlapal pozniej jeszcze wiekszego feroxa, ale zeby byl oficjalnym rekordem musialby go zabrac tak jak poprzednia rybe, a tego nie chcial. Jak to? <_< A jednak dotarło do głowy pewnie po tym pierwszym zabranym. Życiówek się nie konsumuje, bo później długo się odbijają - ot cała w tym prawda. PozdrawiamRemek Tego pana znam tylko z dvd. Po jego wypowiedziach raczej stwierdzilbym, ze etyczny wedkarz, ale wizja wysrubowanego rekordu jednak przewazyla ten jeden raz. Z tego co wiem, ciezko bedzie go pobic. W tym sezonie najwiekszy o jakim slyszalem to 18lbs. Do rzadkosci naleza ryby powyzej 20lbs, ze nie wspomne o 30lbs. Jeszcze mi sie cos przypomnialo, nieoficjalny rekord UK, a prawdopodobnie i swiata to rybka 39,5lbs rowniez z Loch Awe (1866).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Przyjaciele z tego tematu sie wylanczam , zaloze swoj o nauce lowienia lososi .@ Janusz dziekuje za propozycje karlinkowa , mam ich troche od Mifka i nie chcial bym sprawiac klopotu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Witam czy ktoś próbował łowić troć z rzeki? Aktualnie używam do tego 2,7m spinningu lecz chciałbym posłuchać opinii ekspertów. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Witam czy ktoś próbował łowić troć z rzeki? Aktualnie używam do tego 2,7m spinningu lecz chciałbym posłuchać opinii ekspertów. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaNa casta łowiłem w rzekach 13 lat.Rega,Parsęta,Grabowa,Wieprza,Słupia,Łeba,Reda i Morrum.Używałem 3 kijów-Daiwa Samuraj/3,06/Cormoran Black Star CM i ABU Baltic.Multiplikator Shimano Curado 201 DHSV,obecnie Curado 301 DSV.Jeśli chcesz łowić na dużych rzekach to kij długi/min.3m/na mniejsze takie jak Łeba,Reda czy Grabowa wystarczy 2,70.Plecionka mocna/dla mnie min.3,0 lub 0,28/-zaczepy+duże ryby Edytowane 18 Października 2020 przez gaweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) I mnie się zdarzylo Slupia,("ino pacz łoni łowiom na muliplikatory") Rega, Skjern. (ISA 904, XLS, Ryoga, Zillion). Kolega MATAS na Morum zlowil dwie sztuki powyzej 10Kg o ile pamietam tez na casting. Z pewnościa da sie Edytowane 18 Października 2020 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 I mnie się zdarzylo Slupia,("ino pacz łoni łowiom na muliplikatory") Rega, Skjern. (ISA 904, XLS, Ryoga, Zillion). Kolega MATAS na Morum zlowil dwie sztuki powyzej 10Kg o ile pamietam tez na casting. Z pewnościa da sie Cześć."Z pewnością da się" (na Słupi w Słupsku czy na Grabowej ale czy na Parsęcie?sam łowiłem na Parsęcie, + bardzo dobrze czuć przynęte,przewaga casta nad spinem jest nie podważalna, - krzaki Parsęta jest bardzo dziką rzeką,przeprosiłem spina) tylko po co utrudniać sobie życie,wiem co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi