admin Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Cześć,Scenariusz jak z poprzedniego roku. Dostajemy wiadomość od Thymallusa. Właściwie to zaproszenie. Gdzie tym razem? Właściwie to odpowiedź już znaliśmy. Na zeszłorocznym zlocie castingowym ustaliliśmy, że spotykamy się ponownie. Tym razem jednak zmieniamy miejsce naszego zakwaterowania, ale rzeka, która pozostawiła w nas wiele ciepłych wspomnień pozostaje ta sama – Bóbr. Pamiętamy bowiem, że w zeszłym roku, pod względem rybnym nie było źle. Spotkania z dużymi pstrągami pozostały na długo w naszej pamięci. Czas na ponowną wizytację łowiska, czas na wspomnienia. Zapraszam do nowego artykułu na stronie jerkbait.pl. Tym razem oprócz relacji mała zmiana na stronie głównej - większe zdjęcia. Myślę, że będziemy mogli jeszcze bardziej i lepiej ilustrować swoje wyprawy. PozdrawiamRemek P.S.Przepraszam za małą pomyłkę dzisiaj i publikację innego artykułu. Pośpiech nie jest najlepszym doradcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Finally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Fajna relacja Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Finally Standerus musiałem przytrzymać. Pierwszeństwo miał WŚ. Musiałem napisać dwie relacje. A tak przy okazji w najnowszym WŚ jest relacja z Wlenia. Za miesiąc też coś z Wlenia - chyba jeszcze bardziej atrakcyjne PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Tak tak - czytałem i wiem, miło sie czyta, dobrze napisana relacja - oddaje klimat imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 @Mifek, czy przypadkiem tego pstraga nie wygrzebales rekami z mulistego dolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jedno z fajniejszych zdan w artykulePo krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.Odpowiem tak, trzy minuty za ta górka <_< <_< <_< pozdrawiam Spigota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Dzięki Remek za artykół bardzo fajnie napisany super zdjęcia.Mimo że starałeś się jak mogłeś oddać atmosferę zlotu ja ze swej strony dodam że była super. Pozdrawiam wszystkich i już piszę się na następny rok, jak bedą miejsca. Co po tej relacji jest nie do wykluczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 I ja tam byłem, wodę i piwo piłem a com widział i słyszał - Remek spisał Było naprwdę świetnie a równie miło było sobie to spotkanie przypomnieć. Do zobaczenia za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jak zwykle wyczesana sprawa Git relacyjka i fajne klymaty ,za rok niedaruje musze byc,chocbym miał jakiś projekt zawalić w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jedno z fajniejszych zdan w artykulePo krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.Odpowiem tak, trzy minuty za ta górka <_< <_< <_< pozdrawiam Spigota <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Bardo fajna relacja i super fotki.A Remek jak zwykle musiał coś pokiełbasić z datami Tak właśnie zakończyliśmy nasze drugie spotkanie z cyklu Ogólnopolskich Zlotów Castingowych nad Bobrem – Wleń 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jeszcze tylko tak gwoli scislosci 3 fotki z dnia pierwszego i drugiego... zeby nie bylo ze się nic nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Niestety pewne okoliczności zatrzymały mnie w tym czasie w domy i zostaje tylko pozazdrościć takiej fajnej imprezy. Może nastepnym razem nic nie stanie na przeszkodzie i będę mógł być z Wami. Bardzo dobrze napisana relacja oddaje atmosferę zlotu gratuluję @remkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 jedno z fajniejszych zdan w artykulePo krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.Odpowiem tak, trzy minuty za ta górka <_< <_< <_< pozdrawiam Spigota Teraz wiem, że mogliście źle zrozumieć. Może to było 3 min. z górką...A góka może by przecież dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 slawek o gókach to Ty nam lepiej nic nie mów. Ramay'owi zreszta lepiej też <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam, Miało być też o Samurajskim mieczu, żeby nie było że wymyślam: Odświerzam temat!!pytanie do Remka o to jak sie owy kijek sprawuje?pozd JW Jurku,Tak - mam taki zamiar. Napiszę kilka słów w relacji z Wlenia. Relacja niebawem SmilePozdrawiamRemek No to ja się pytam - GDZIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 slawek o gókach to Ty nam lepiej nic nie mów. Ramay'owi zreszta lepiej też <_< <_< <_< <_< Tak, to były najdłuższe trzy minuty w moim życiu a Bobru ni chu chun, może gdzieś za trzecią górą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam, Miało być też o Samurajskim mieczu, żeby nie było że wymyślam: Odświerzam temat!!pytanie do Remka o to jak sie owy kijek sprawuje?pozd JW Jurku,Tak - mam taki zamiar. Napiszę kilka słów w relacji z Wlenia. Relacja niebawem SmilePozdrawiamRemek No to ja się pytam - GDZIE? Tylko czekałem na takie pytanie Zaraz po publikacji tego zadzwonił do mnie Friko i pytał o to samo. Obiecuję, że będzie - piszę oddzielny artykuł. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 remek tylko ni obiecuj kiedy no chyba ze lubisz pracować pod SILNĄ presja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Megabass-a Destroyer-aNigdy apostrof! Nie powinniście walić takich baboli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 @Tomaszek,dramatycznie nie masz racji. Obie formy zapisu są niepoprawne, z tym, że Twoja jest zabawniejsza. Apostrof może poprzedzać końcówkę deklinacyjną, jeśli w zakończeniu rzeczownika obcego pochodzenia występuje niema głoska (np. Shakespeare'a). Jeżeli ostatnią głoskę wymawia się, nie stosujemy apostrofu (Megabassa Destroyera).Proponowany przez Ciebie dywiz lub pauza w ogóle nie występuje w takiej funkcji.I na marginesie: nieodmienne.Pozdrawiam,Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 dzięki za wyjkład chłopaki... tylko teraz ... kto ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 dzięki za wykład chłopaki... tylko teraz ... kto ma racje Mifku, Miodek ma zawsze rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 A propos relacji, chyba nikt nie napisał o zdjęciach...Remek, bardzo fajne fotki i przede wszystkim dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi