Skocz do zawartości

II Ogólnopolski Zlot Castingowy - Wleń 2007 - nowy artykuł

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Scenariusz jak z poprzedniego roku. Dostajemy wiadomość od Thymallusa. Właściwie to zaproszenie. Gdzie tym razem? Właściwie to odpowiedź już znaliśmy. Na zeszłorocznym zlocie castingowym ustaliliśmy, że spotykamy się ponownie. Tym razem jednak zmieniamy miejsce naszego zakwaterowania, ale rzeka, która pozostawiła w nas wiele ciepłych wspomnień pozostaje ta sama – Bóbr. Pamiętamy bowiem, że w zeszłym roku, pod względem rybnym nie było źle. Spotkania z dużymi pstrągami pozostały na długo w naszej pamięci. Czas na ponowną wizytację łowiska, czas na wspomnienia.

Zapraszam do nowego artykułu na stronie jerkbait.pl. Tym razem oprócz relacji mała zmiana na stronie głównej - większe zdjęcia. Myślę, że będziemy mogli jeszcze bardziej i lepiej ilustrować swoje wyprawy.

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Przepraszam za małą pomyłkę dzisiaj i publikację innego artykułu. Pośpiech nie jest najlepszym doradcą.

Dzięki Remek za artykół bardzo fajnie napisany super zdjęcia.

Mimo że starałeś się jak mogłeś oddać atmosferę zlotu ja ze swej strony dodam że była super. Pozdrawiam wszystkich i już piszę się na następny rok, jak bedą miejsca. Co po tej relacji jest nie do wykluczenia.

jedno z fajniejszych zdan w artykule

Po krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.

Odpowiem tak, trzy minuty za ta górka <_< <_< <_<

pozdrawiam Spigota :lol:

B) B) B) B) B) B) <_< <_< <_< <_< <_<

Niestety pewne okoliczności zatrzymały mnie w tym czasie w domy i zostaje tylko pozazdrościć takiej fajnej imprezy. Może nastepnym razem nic nie stanie na przeszkodzie i będę mógł być z Wami. Bardzo dobrze napisana relacja oddaje atmosferę zlotu gratuluję @remkowi. :D

jedno z fajniejszych zdan w artykule

Po krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.

Odpowiem tak, trzy minuty za ta górka <_< <_< <_<

pozdrawiam Spigota :lol:

Teraz wiem, że mogliście źle zrozumieć. Może to było 3 min. z górką...

A góka może by przecież dowolna :D

Witam,

Miało być też o Samurajskim mieczu, żeby nie było że wymyślam:

Odświerzam temat!!pytanie do Remka o to jak sie owy kijek sprawuje?pozd JW

Jurku,Tak - mam taki zamiar. Napiszę kilka słów w relacji z Wlenia. Relacja niebawem SmilePozdrawiamRemek

No to ja się pytam - GDZIE? :D

Witam,

Miało być też o Samurajskim mieczu, żeby nie było że wymyślam:

Odświerzam temat!!pytanie do Remka o to jak sie owy kijek sprawuje?pozd JW

Jurku,Tak - mam taki zamiar. Napiszę kilka słów w relacji z Wlenia. Relacja niebawem SmilePozdrawiamRemek

No to ja się pytam - GDZIE? :D

Tylko czekałem na takie pytanie :D Zaraz po publikacji tego zadzwonił do mnie Friko i pytał o to samo. Obiecuję, że będzie - piszę oddzielny artykuł.

Pozdrawiam

Remek

@Tomaszek,

dramatycznie nie masz racji. Obie formy zapisu są niepoprawne, z tym, że Twoja jest zabawniejsza. Apostrof może poprzedzać końcówkę deklinacyjną, jeśli w zakończeniu rzeczownika obcego pochodzenia występuje niema głoska (np. Shakespeare'a). Jeżeli ostatnią głoskę wymawia się, nie stosujemy apostrofu (Megabassa Destroyera).

Proponowany przez Ciebie dywiz lub pauza w ogóle nie występuje w takiej funkcji.

I na marginesie: nieodmienne.

Pozdrawiam,

Marcin.