janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witaj Remek, ja tak może nie na temat, ale skoro padło hasło WŚto jestem zainteresowany bo znam tam prawie wszystkich, obu dyrektora i prezesa, czyli Jara i Piotrka no i Kurdupla czyli M.Szymańskiego, tylko nie powoluj się, na ksywę, której użyłem w jego kontekście. Mamy nie pisaną umowę, że urzywam jej tylko wbezpośrednich kontaktach. Pozdrawiam Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 to jestem zainteresowany Cześć,Jachu, ale czym? bo chyba nie rozumiem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Sorki, może źle to napisałem, wszystkim co dot. WŚ-a, ale najbardziej przekazaniem im pozdrowień z Kołobrzegu itd. Jeśli to nie mieści się, w możliościach forum to sorrki. Więcej nie będę. Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Janusz zapewniem Cię, że ów kurdupel zagląda tu czasami. może ne iczyta wszystkiego, bo jest tego coraz wiecej, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 dzięki za wykład chłopaki... tylko teraz ... kto ma racje Mifku, Miodek ma zawsze rację! Dawać tu Miodka jaja by były i to niezle jakby się jeszcze nam tu Miodek zalęgł... do pełni szczęścia brakło by jeszcze tylko... Kubusia Puchatka Sorry za Off Top... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 W temacie zabiera głos wielu co tam nie było więc zabiorę i ja. Remku bardzo fajna zwięzła relacja i bardzo ciekawe fotografie. Niosą dużo informacji. Widać, że było bardzo zimno bo uczestnicy trzymają ręce głęboko w mleczarni n.p.Szkoda, że nie spróbowaliście dobrego lokalnego piwa. Trzeba będzie to chyba za rok nadrobić. Może w przyszłym roku będzie więcej pstrągów. Miejmy nadzieję, że będzie więcej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 cos mnie doszly sluchy jakoby owa firma od piwka zamknita zostala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Być może, nie wiem Mifku, nie byłem. Ale jeżeli jest tak jak piszesz to trzeba bądzie wymyśleć jakąś alternatywę, żeby tylu ludzi nie siedziało tam przez tak długo bez żadnego piwka. Być może, że to ma związek z braniami, atym samym z brakiem brań. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 taaaaaaaak zdecydowanie ilosci piwo mozemic bezposrednizwiazek z iloscia bran.... ponoc im mniej brań tym wiecej piwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam Kolegów ze zlotu a przede wszystkim autora artykułu!!!Uczestnicy zlotu skomentowali już bardzo pozytywnie artykuł, a ja chciałbym tylko dodać : nic nie odda wspaniałej atmosfery na zlocie. Mam nadzieję,że za rok będzie jeszcze lepiej.Przyłączam się do poprzedników i gratuluję Remkowi fajnego artykułu i wspaniałych fotek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 fotek wszystkich jest tyle że gdyby Remek miał wszystkie umieścić to stronę przewijalibyśmy multiplikatorem a nie kółeczkiem w myszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 jeszcze tylko tak gwoli scislosci 3 fotki z dnia pierwszego i drugiego... zeby nie bylo ze się nic nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi