Skocz do zawartości

II Ogólnopolski Zlot Castingowy - Wleń 2007 - nowy artykuł

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Remek, ja tak może nie na temat, ale skoro padło hasło WŚ

to jestem zainteresowany bo znam tam prawie wszystkich, obu dyrektora i prezesa, czyli Jara i Piotrka no i Kurdupla czyli M.Szymańskiego, tylko nie powoluj się, na ksywę, której użyłem w jego kontekście. Mamy nie pisaną umowę, że urzywam jej tylko w

bezpośrednich kontaktach. Pozdrawiam Jachu

dzięki za wykład chłopaki... tylko teraz ... kto ma racje :unsure: :unsure: :unsure:

Mifku,

Miodek ma zawsze rację! :mellow:

Dawać tu Miodka :mellow:

jaja by były i to niezle jakby się jeszcze nam tu Miodek zalęgł...

do pełni szczęścia brakło by jeszcze tylko... Kubusia Puchatka

Sorry za Off Top...

W temacie zabiera głos wielu co tam nie było więc zabiorę i ja. Remku bardzo fajna zwięzła relacja i bardzo ciekawe fotografie. Niosą dużo informacji. Widać, że było bardzo zimno bo uczestnicy trzymają ręce głęboko w mleczarni n.p.

Szkoda, że nie spróbowaliście dobrego lokalnego piwa. Trzeba będzie to chyba za rok nadrobić. Może w przyszłym roku będzie więcej pstrągów. Miejmy nadzieję, że będzie więcej.

pozdrawiam :D

Być może, nie wiem Mifku, nie byłem. Ale jeżeli jest tak jak piszesz to trzeba bądzie wymyśleć jakąś alternatywę, żeby tylu ludzi nie siedziało tam przez tak długo bez żadnego piwka. Być może, że to ma związek z braniami, atym samym z brakiem brań. :wacko:

pozdrawiam

Witam Kolegów ze zlotu a przede wszystkim autora artykułu!!!

Uczestnicy zlotu skomentowali już bardzo pozytywnie artykuł, a ja chciałbym tylko dodać : nic nie odda wspaniałej atmosfery na zlocie. Mam nadzieję,że za rok będzie jeszcze lepiej.

Przyłączam się do poprzedników i gratuluję Remkowi fajnego artykułu i wspaniałych fotek.

Pozdrawiam