Kajtelek2 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Witam.Chce zakupić części zamienne do pontonu Kolibri 280 (przykrywę zaworu,końcówke wężyka pompki) i jest problem,bo w Tokarexie zbywają mnie z miesiąca na miesiac.Gdzie oprócz Tokarexu w PL dostane cześci zapasowe do Kolibri? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Raczej nigdzie. Z tych części co szukasz może znajdziesz jakieś zamienniki. Jeśli się nie myślę to tokarex jest wylacznym dystrybutorem Kolibri w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Witam.Chce zakupić części zamienne do pontonu Kolibri 280 (przykrywę zaworu,końcówke wężyka pompki) i jest problem,bo w Tokarexie zbywają mnie z miesiąca na miesiac.Gdzie oprócz Tokarexu w PL dostane cześci zapasowe do Kolibri?
Edytowane przez Kajtelek2Odnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi