mesonyx Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 https://docs.google.com/file/d/0B4aZzjn3mYrRc20yTlhRdkVCbzA/edit?usp=sharing Do poczytaniaCytowany artykuł nadal jest do przeczytania bezpośrednio w serwisie "Polityki" :http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1527589,1,wojny-wedkarzy---przed-sezonem.read Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Bardzo ciężki temat mamy piękne wody zaniedbane i zrabowane ,a za tyle pieniędzy co wpływa do PZW powinien być raj wędkarski,niestety płacimy na pensie i ludzi co zrobili sobie z tego biznes i maja gdzieś przyrodę wędkarzy i ryby ważne żeby opłaty wpływały to sie liczy ,niestety mam wrażenie ze będzie coraz gorzej,i niedługo trzeba będzie z plecakiem jeździć żeby papiery pomieścić (zezwolenia pozwolenia rejestry ) a to wszystko ma na celu podniesienie składek a nie poprawienie stanu naszych wod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 PZW czyli POLSKI ZŁODZIEJ WÓD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 PZW czyli POLSKI ZŁODZIEJ WÓD Wypraszam sobie.PZW to nie jakiś mityczny stwór, tylko stowarzyszenie, w tym Ty, ja i ładnych parę tysięcy naszych kolegów. I co, sami złodzieje?Mów proszę za siebie.A to, że Generał tyle lat u steru siedzi nie świadczy o jego genialności, tylko o tym, że dupy z nas, bo nie potrafimy nic zmienić. Na trąby, baranów, nawet dupy mogę się zgodzić. Na złodziei nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Niech będzie zatem neutralnie: PZW czyli Polski Związek Wyżywienia. Rozwinięcie nikogo nie obraża, a trafnie oddaje ducha i cel tej organizacji... Ps. Nie wydaje mi się, aby Szanowny Kolega Matusiak miał na myśli szeregowych członków PZW, a ludzi, którzy rozdają karty i kanalizują kasę, nie tam, gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Pewnie ze nie miałem na mysli wedkarzy tylko władze u gory i brak jakiejkolwiek gospodarnosci w kierunku wod ,bo gospodarnosc w kierunku wypłat i premi to maja znakomita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi