arielos24 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mi chodzi tu głównie o Bałtyk na słodkowodnych wiem że przynęty morskie się nie bardzo sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Znaczy w Bałtyku też ??Nie wiem, nigdy nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozd Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Warto tam jechać? Mam tam jakieś 200km.Interesuja mnie raczej jakiś dobre oferty na zakończenie targów?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinZachmoc Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam , i tak patrząc na te wszystkie Cudenka jak kupisz to prucz samej satysfakcji z posiadania super gadżetów super kreciola za tysiące złotych . Tak naprawdę nic pozatym człek nie ma ,sorki ze rozprowadzam Czarne chmury , ale tak sadze sam po sobie wydanych pieniedzorów na ten caly Staff ze to wszystko o kant D.......rozbić Idziesz nad wode najczęściej PZW i co i wielkie Niccccc..............pełno sprzętu kilka pudelek niesamowitych przynęt , prawie ze same Nowosci ......... I jeszcze jak spotkasz tez takiego swira i jest co sobie poopowiadać i zajrzeć w czyjes pudelka to spoko i tyle zostaje z Wedkarstwa . pozdrawiam . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 A kiedy odbędzie się najbliższa edycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Od 1 do 3 grudnia.http://www.hengelsportbeurzen.nl/nl/entree-openingstijden Edytowane 16 Listopada 2017 przez piethras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ktoś się wybiera z Polski? PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 W tym czasie lecę na Drużno, ale jak byś był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 W tym czasie lecę na Drużno, ale jak byś był ... Korci, ale czy dojdzie do skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozd Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Mam na te targi kolo 250 km.Czy to targi bardziej pokazowe czy bardziej zakupowe ?Kupil bym moze pare dupereli jesli sie da . Edytowane 28 Listopada 2017 przez Drozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja będę tam w niedziele, mam blisko. Targi jak targi- i zakupowe i pokazowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahone Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Byłem dwa lata temu. Jest co oglądać nowości ze wszystkich komtynentów, wiele rzeczy które w Polsce są nie do dostania. Cenowo bez szału? podobne jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Bylem wczoraj. Wrzucę foty po weekendzie. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Mariano Mariano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi