kokosz77 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Prezentuje moje mikro jigi ktore z powodzeniem stosuje głównie na wzdręgi i okonie , zreszta do wiekszej rzeki kawalek ,a wzdregowe jeziorko mam pod nosem.Lowie tez na nie okonie i czasami wieszaja sie ploteczki a na zawodach wedkarskich jak bylismy na odrze uwiesił sie klenik , ale tu wiadomo ta rybka zje wszystko.Szczupak to czesty przyłów... pfu powiedzmy bo na żyłce 10 -12 ciezko wycholowac wymiarowego zebacza , udaje mi sie je podcholowac do ludki a one tylko plusk i odplywaja z jigiem w paszczy. Bo tych co maja po 20 cm nie licze:DA tu kolorek wlasciwie uniwersalny ale szczegolnie uwielbiany przez szczupakenyI wersja mniej owłosiona Narazie tyle jak cos ukrece to wkleje . Tu wrzuce calosc kolorkow jakie ukrecilem na jednym zdjeciu a w watku jak je obrobie pojedynczo. A A tu moje rybony Edytowane 27 Stycznia 2013 przez kokosz77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Świetne. Właśnie czegoś podobnego szukam na płocie, wzdręgi i okonie - do metody sbirulino.Masz może zamiar jakiś naddatek czegoś takiego takiego odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Troszkę już haków przez moje imadło przeszło. Poradziłbym Ci zmienić model haka, po pierwsze byłaby lepsza prezentacja przynęty w wodzie(najlepiej haki typu jig i główka typu slotted), po drugie ładniej wygląda. Jaki to rozmiar haka? Co do wzdręg to pięknie reagują na imitacje wszelkiego tupu ochotek. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Glowek uzywam takich bo akurat te mialem pod reka , co do haka krecilem tez na hakach jigowych , ale jakos wrocilem do kielzowych , w moim mniemaniu lepiej oddaja kształt wodnego zyjatka (nie wiem co na to ryby ) co do rozmiary haka 10-12 innych nie mama.A tu taki troche patriotyczny lub Ksiestwo Monako jak kto zinterpretuje . Świetne. Właśnie czegoś podobnego szukam na płocie, wzdręgi i okonie - do metody sbirulino.Masz może zamiar jakiś naddatek czegoś takiego takiego odsprzedać? Uderzaj na priv. Napewno cos tam ukrecimy. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez kokosz77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Hej,Kolorków coś więcej, juz nie tylko oliwkowo-miodowo Fajno,fajno Panie,To Twoje wzdregi od maja beda pozować z jigami w pychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Dzieki Piotr ....ojjj kolorkow to teraz cala masa, bede wrzucal sukcesywnie, jak uznam ze nadaja sie do pozowania Juz nie moge doczekac sie poczatku sezonu na "moim" jeziorku. Kolejne wzorki Edytowane 27 Stycznia 2013 przez kokosz77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kolejne wzdegowki i nie tylko Tu sesja prywatna Cdn napewno nastapi , przyszla zima i checi do krecenia wóciły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dawno nic nie wrzucilem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 I kolejny rodzynek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi