Karaś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 WitamChciałbym poznać wasze zdanie na temat kołowrotków Shimano Technium,Spro blue lub red arct ,ponieważ zastanawiam sie nad zakupem któregoś z wymieninych kołowrotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Spro jest lepszym wyborem, dłużej się pocieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 niedawno miałem ten sam problem kilka tematów wcześniej.Został mi polecony red arc i teraz go nikomu nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Też właśnie łowiłem na ten red arc sandacze bo mi kolega pożyczył i musze przyznać że świetnie sie sprawował tylko niewiem jak sie sprawuje shimano technium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jak bym miał jakąś korbe brać z tych dwuch to red arc metalowy solidny-klon ryobi,technium-to mnustwo plastiku nietak sztywna konstrukcja,zeby korba shimano była dobra do częstego exploatowania musi byc z wysokiej pulki ,lub z przed kilku lat,tjz czasów gdzie wiekszośc shimano była made in Japan,i nawet grafitowe aero doskonale sie trzymały,nie to co dzisiejsze GT itp.zdecydowanie polecam spromochyba ,że multik shimano metanium hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Shimano poniżej twinpowera już po roku cięższego użytkowania chroboczą....na temat spro się nie wypowiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgadzem się z tym co powiedział @hasior. Faktycznie stare Shimanosą nie do za..bania. Mam takiego GTM3010 z '94 do tej pory chodzi bez zarzutu, a był tylko raz rozbierany, po mojej kąpieli, kiedy wywaliłem się z całym majdanem schodząc z główki na Odrze przy wysokiej wodzie. Jest to oryginał Japoniec i wartpolecenia nawet jako używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 niedawno miałem ten sam problem kilka tematów wcześniej.Został mi polecony red arc i teraz go nikomu nie oddam Bo nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 niedawno miałem ten sam problem kilka tematów wcześniej.Został mi polecony red arc i teraz go nikomu nie oddam Bo nowy nie strasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 szukaj na ebay albo allegro starych shimano w wersji super aero gt, gtm kołowrotki nie do zajechania niektórymi łowie już po jedenaście lat i jedynie co przy nich robie to smaruje raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jeśli nie znejdizes znigdize starewgo SHIMANO to bierz bez wachania Red Arct bo to naprawde dobra maszynka, jeszcze od nikogo nei usłyszałem złej opini o tym kołowrotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Stare shimano będzie raczej wyeksploatowane chyba że będziesz miał wyjątkowe szczęście i trafisz coś od niedzielnego wędkarza .Wybrałbym coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 użytkuje red arca około miesiąca i oprócz tego ,że 2 razy obkręciła mi się żyłka wokoło pokrętła od hamulca nic się nie dzieje choć myślę ,że po zakupie możnaby go przesmarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi