woblerek48 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 WITAM Szwedzi lubią duże przynęty i też mają swoich dłubaczy.Tak też jest w Finlandii.Oni kochają duże przynęty .Interesuje mnie przed sezonem zakup takich przynęt .Załączam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zapraszam w sezonie,jak cos bedzie dam cynk w oficjalnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Ludzie chyba mało takie konstrukcje znają.Wystawiłem kiedyś takie łączone z gumowym ogonkiem Bikini Bait i zero zainteresowania.http://jerkbait.pl/topic/19820-bikini-bait-25cm/?hl=bikiniŻeby one miały 80-100 gram to bym łyknął/ Ale 168 gram to masakra dla mnie. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Trzeba stejki jeść i bicki robić.Żeby nie było lipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) właśnie coś znalazłem na ebay-uHand Made (25cm) i szczupaczek 22cm możne komuś posłuży za wenę twórczą Edytowane 26 Stycznia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 W NL też popularne.http://www.pikemasterlures.nl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ostatnio To Paweł przecież obrabia spory klocek drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Duża, polska "dłubanina"Od góry 2 X Siek-M, 2 X RG (Roman Gawlasas), dla porównania moja boleniówka 6,5 cm.Jako ciekawostka, na samym dole, 20 cm, 140 g wobler HRT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Ja osobiście niemal od zawsze miałem słabość do dużych przynęt.W tej chwili powstaje taki cuś o długości 34 cm.Mam tez na warsztacie nieco mniejsze(15,18,20,25 różne modele)Zejdzie na "kilka" metrów.... Edytowane 11 Lipca 2013 przez judo 1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ale smok! masakra:) Wobler obronny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 dobry jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Haha fajny ale napewno on będzie służył do łowienia a nie samoobrony? w sumie może byc dwa w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Postawiłem na wielozadaniowość Może służyć jako pałka do głuszenia(bynajmniej nie ryb) Mifek - będziesz bawił się nim i jego mniejszym rodzeństwem Jest też kuzynostwo :DSam ster ma 5mm grubości.Kawał zwierza ogółem. Edytowane 14 Maja 2013 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 O ja cię kręcę, rzucać to trzebabedzie z wedki zbudowanej na blanku z pręta zeberkowanego, z linka stalowa zamiast plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Mój świętej pamięci exori thor 50lbs nie protestował :POznaczyłem to maleństwo kodem R-36M3.Oficjalna nazwa to "SS-18 Satan" Przed chwila skończyłem wyciskanie łuski na boku wersji 30 cm Paluszki mnie bolą ale jestem zadowolony Edytowane 14 Maja 2013 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Niezłego "żywca" szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Andy. Super piękne wykonanie Nie przeglądałem dalej, ale wyobrażam sobie jaki będzie śliczny, gdy zakończysz malowanie i gdy będzie wykonany już na gotowo Zakładam, że jest to praca na zamówienie. PozdrawiamHarjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tak,to na zamówienie i taka moja fanaberia.Wystruganie i przygotowanie takiego klocka to sporo roboty.Ale satysfakcja ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Odnośnie dużych przynęt to też ma do nioch słabość i co raz musze coś wiekszego uskrobać. Robiłem Jerki 16cm 200g. Swimbaity 16cm 130g a to cudo ma kolo 20cmJudo, można wiedzieć jak wykonać taką łuskę na foli aluminiowej?http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=118305 Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Oczywiście ,że można.Kawałek rurki miedzianej(np.5mm średnicy) zagiąć ją w imadle czy kombinerkami.Jedną trzecia obciąć i zostanie U .Krawędzie wyszlifować papierem ściernym lub pilnikiem i gotowe.Wyciskanie jest dość upierdliwe,ale jak się skończy satysfakcja i efekt nieskromnie powiem że kapitalny Po wycisnięcu kilkudziesięciu (a nawet set) korpusów(nie koniecznie wielkich) palce troszkę bolą...To ciemna strona tej zabawy. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dla takiego efektu warto poświecić trochę więcej wysiłku i cierpliwości ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 @ Pold3k pełen szacunek za 20cm wobasa, kolorystycznie ma wszystko co lubie (ubarwienie perch no i pomarańczowy brzuszek),bardzo mi sie podoba, świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Fajny misio.... przewidujesz wersje SDR?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi