pirania74 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 W tym roku za bolki zabrałem się wyjątkowo późno, bo w czerwcu - połowiłem raptem kilka razy, czego efektem były bolenie 40, 47 i 53 cm, oraz 2 spore (na oko i po sile uderzenia) +/- 70 - 80 cm że żyłka 0,18 mm i 0,20 mm pękła jak nitka - w pierwszym przypadku moja wina bo zapomniałem wyregulować hamulec, natomiast w drugim żyłka była postrzępiona o kamienie. Wczoraj i dziś bezrybne wypady na Wisłę - niska woda zrobiła swoje - rapki gdzieś się pochowały Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Bardzo podoba mi się to pierwsze zdjęcie zakrwawionego bolka. Jest takie prawdziwe, naturalne można by powiedzieć nasze. A do tego tak pasujący napis na kamizelce WęDKARZ PLSKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Koleś te same bolki wstawił w wątku bolenie 2007 i też zwróciłem uwage na tego 1 bolka nie wiem czy i do drugiego nie można by się przyczepić. Wedkarz jest z Polski zresztą widać fachowe podejście do zdjęć mógł sobie to darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pirania 74 niestety narazisz sie na krytyke . Wiem ze chciales sie pochwalic rybami ale TU wymaga sie czegos wiecej . Sama statystyka to za malo . Szacunek dla Ryby , Przyrody ..nawet jak ja zabierzesz . Jeszcze duzo nauki przed Toba . Jak wejdziesz na Galerie Jerkbaita to zrozumiesz co chce Ci powiedziec . Powodzenia w dalszych lowach i doskonalenia sie jako fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pirania 74 niestety narazisz sie na krytyke . Wiem ze chciales sie pochwalic rybami ale TU wymaga sie czegos wiecej . Sama statystyka to za malo . Szacunek dla Ryby , Przyrody ..nawet jak ja zabierzesz . Jeszcze duzo nauki przed Toba . Jak wejdziesz na Galerie Jerkbaita to zrozumiesz co chce Ci powiedziec . Powodzenia w dalszych lowach i doskonalenia sie jako fotograf zwarcie i na temat tylko przyłaczyć sie do tych słow mogę,jeśli -jerry hzs pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 @pirania74 Tylko nie przejmuj się takim zachowaniem. Życzę połamania kija. Gratuluje rybek PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Oczywiscie ja tez Ci gratuluje ...ale Galerie powinienes jadnak obejrzec ...uczymy sie przeciez cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 @pirania74 Tylko nie przejmuj się takim zachowaniem. Życzę połamania kija. Gratuluje rybek PozdrawiamMaciek Ale czyje zachowanie tu jest złe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Szkoda też tych które się zerwały Teraz już pewnie o dwa duże bolenie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @pirania74 Tylko nie przejmuj się takim zachowaniem. Życzę połamania kija. Gratuluje rybek PozdrawiamMaciek Ale czyje zachowanie tu jest złe...? czy ja powiedziałem że czyjeśjest złe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Cześć,Bolków oczywiście gratuluję. Zdjęć, bez względu na to, że zostały wypuszczone nie publikujemy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam Wszystkich. No cóż temat budzi emocje, generalnie zdjęciapowinny wyglądać jadnak INACZEJ, i zgadzam się, że zostały zdjęte. Tu przy okazji chciałbym poruszyć inny temat - zawodywędkarskie (myślę o spinningowych). To co się tam dzieje to jestdopiero horror ! Szczególnie na takich znaczących rangą Spinningowe MP, Grand Prix czy Klubowe Spinningowe MP, startowałem wielokrotnie i nie wiem czy się cieszyć czy płakać.Kiedy wreszcie tego typu zawody spinningowe będą organizowane nażywej rybie wzorem większości muchowych. Koledzy którzy startowali a myślę, że inni też, wiedzą o co chodzi. Te masy zatłuczonych Boleni, Jazi, Kleni a przede wszystkim Okoni łowionych do bólu, a potem przed wagą mierzonych i co za małe tow krzaki, nie myślcie, że zapomniałem o Szczupakach, Sandaczachczy Sumach i innych Rybach, ale trudno wszystkie wymieniać. Trochę już się zmieniło, np. podwyższanie wymiaru czy raczej ustanawianie wymiaru Okonia. Wydaje mi się jednak, żo to za małoo wiele zamało. Myślę, że takie forum jak nasze powinno wspólnymgłosem odezawć się w tej sprawie. To tyle sorry za gadulstwo.Pozdrawiam Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Nie tylku u nas fotki takowe się zdarzają. Zobaczcie TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Masz rację @poper, że nie tylko u nas i co z tego Debili wbrew pozorom nie sieją, rodzą się sami.Pozdrowionka Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi