SALAR80 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tak z ciekawości zapytam, czy ktokolwiek otrzymał instrukcję albo jakieś info od kolegi SALAR80 ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasz196209 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 właśnie kupiłem Matrix 17 z tłumaczoną instrukcją i polskim menu w echosondzie jak by ktoś potrzebował to jest tego 4 podwójne strony a 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroexxx Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam! Kupilem echo zza wielkiej wody i potrzebuje polskiej instrukcji mój model to HUMMINBIRD 698ci HD SI COMBO ,mój adres e-mail to: m_j@interia.eu , z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Przypominam się o instrukcji do 598 ci hd si. Mail pytoon@poczta.fm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Panowie (sam nie moge sprawdzic bo nie mam skad spisac numeru) - a czy naprawde pliki sie nie sciagaja z podanego linku? Nie bardzo rozumiem o co w tym watku chodzi jego autorowi...? Nadmieniam tylko, ze 1 punkcik ostrzegawczy juz jest... GumoPanowie autor wątku dostał punkt ostrzeżenia od moderatora (Gumo) więc chyba nie ma co liczyć na jego pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Perla Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam,a czy wiecie moze czy i gdzie mozna kupić instrukcje pl do humminibirda 999 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 weredapawel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bardzo proszę o przesłanie polskiej wersji językowej instrukcji obsługi do HUMMINBIRD 571x HD DI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 weredapawel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bardzo proszę o przesłanie polskiej wersji językowej instrukcji obsługi do HUMMINBIRD 571x HD DI. Mój mail weredapawel@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ma ktoś może polską instrukcję obsługi do lowrance elite 7 hdi byłbym wdzięczny za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ts21 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam, potrzebuje instrukcji do modelu : Humminbird 899ci HD SI Combo jeżeli ktoś ma to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALAR80 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panowie nie mam już plików z instrukcjami ,bo straciłem kompa ( złodziejaszki ).Swego czasu pobrałem je z strony Normark.pl teraz podobno je zablokowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilku77 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Jestem w posiadaniu pełnej instrukcji w jezyku angielskim i okrojonej w języku polskim do Humminbird'a 717. Jeśli ktoś potrzebuje to pisać. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez wilku77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowal214 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Witam. Jestem w posiadaniu pełnej instrukcji w jezyku angielskim i okrojonej w języku polskim do Humminbird'a 717. Jeśli ktoś potrzebuje to pisać.Witam, jeśli sprawa aktualna proszę o przysłanie instrukcji do 717 w języku polskim na adres danusiakox@wp.pl dziękujekowal214 kowal214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LukasOstrowiec Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 [test]WitamCzy posiada ktoś polską instrukcję dla echo Hummibird matrix 37??Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szym14 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Witam,Potrzebuje polskiej instrukcji do Fischfinder 323.szym8686@gmail.comDziękuje z góry. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez szym14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dygac Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cześć Może ktoś poratuje PL do 596HD DIjakby coś to jarekoki@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gruba ryba Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 witama do humminbird matrix 35 da rade, mój meil piotrekdymek400@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Normark ponownie udostępnia instrukcje http://ww.normark.pl/pl/instrukcje_obslugi/#hideTop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALAR80 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam kolegów.Posiadam pliki instrukcji obsługi po Polsku do humminbird-a do modeli : 385 ci570570 di581 i 737 ,767 GPS798 ci HD si997 combo 998 c SI958 c 898 c SI858 coraz Seria 700 Proszę pisać na priw .w miarę możliwości postaram się jak najszybciej przesłać plik na e-maila. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALAR80 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tak już kiedyś pisałem na ten temat .Była przerwa bo straciłem kompa ,ale przy robieniu porządków w płytach znalazłem te pliki,które wcześniej zgrałem na płytkę.Modele opisane wyżej pisać jak ktoś coś potrzebuje . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Przecież są dostępne bez żadnego problemu na stronie Normarku. Pytanie tylko jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALAR80 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ponoć zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zielu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jak byś dał rade 798 ci HD sipozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 tu masz link gdzie możesz sobie sam pobrać http://www.normark.pl/pl/instrukcje_obslugi/#hideTop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) A do 788ci HD DI Combo nie mają w Normarku instrukcji, chociaż na pudełku zamieszczają informację, że jest to do pobrania z ich strony.Tutaj można sporo znaleźć:http://www.humminbird.com/Category/Support/Product-Manuals/Niestety tylko po angielsku lub francusku.Tłumaczenia Normarku również nie są doskonałe. Takie "po polskiemu" Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Janusszr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SALAR80
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
4
3
Popularne dni
24 Cze
5
30 Sty
5
4 Mar
4
3 Lut
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Paprykarz 9 odpowiedzi
SALAR80 7 odpowiedzi
tete 4 odpowiedzi
Gumofilc 3 odpowiedzi
Popularne dni
24 Cze 2013
5 odpowiedzi
30 Sty 2013
5 odpowiedzi
4 Mar 2021
4 odpowiedzi
3 Lut 2016
4 odpowiedzi
Popularne posty
bazyloss
998c SI ? jeśli można to poproszę
tete
Drodzy koledzy!! Prezent świąteczny, sami możecie znaleźć chyba wszystkie instrukcje do echosond Humminbird po polsku pod tym linkiem http://www.normark.pl/pl/serwis/
Piasek
Ja szukam instrukcji do Humminbird 100sx. Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny.
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi