siarq Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Kupowałes to w pl ? Jeśli tak to daj linka jakiegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Szukam wszystkich opini na temat tego o to podbieraka:http://skleptrabucco.pl/podbierak-lorpio-super-team-spin-50--120cm-nowosc/a przede wszystkim chodzi mi o jakość/trwalość tego elementu składającego podbierak,może ktoś z was poleci mi jakiś podobny podbierak które wedlug waszej opinii będą lepszy od wyżej wymienionego. Edytowane 12 Marca 2018 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wojtek, oglądałem tego Lorpio - i mechanizm jest tak prosty, ze prościej sie nie da.Rurka z śrubką w środku która po obróceniu opiera sie o wyprofilowany drut obręczy. Problemem może być tylko to, że jak obrócisz podbierak w druga stronę to ci się złoży z rybą w środku, albo co gorsza zanim rybę do niego włożysz.Jak padnie raczka, kupisz w budowlanym aluminiowy drążek do przedłużania wałków do malowania, wywiercisz dziurkę i będzie nadal działać.Dobra jest siatka, gumowana, nie śmierdzi i nie zaczepiają sie o nią kotwice.Ja osobiście uzywam takiego: http://www.szczupak.pl/d-a-m-podbierak-effzett-boat-skladany-kosz-i4889.htmlNa łódce nie rozkładam rączki, jak łowie stacjonarnie rozkładam i jest dłuższy. Kosz składany tak ze mieści się do pokrowca. Sa rożne długości rączek.Kwestia tylko roznicy w cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel131 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Witam,Przyszedł czas aby zakupić niewielkich rozmiarów podbierak spinningowy-muchowy gdyż łowię obydwiema metodami. Podbierak będę nosił przytroczony do pasa biodrowego. Jakie podbieraki preferujecie? Drewniane czy z tworzywa? Siatka czy siatka z gumy? Podeślijcie jakieś ciekawe propozycje i ewentualnie spostrzeżenia na temat podbieraka. Zależy mi na dosyć krótkim podbieraku ze względu na sposób noszenia (pas biodrowy). Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi