spinnerman Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Proszę o opinie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Iiiiiiihaaaa! Clint Eastwood? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Z koniem czy bez ale jak już wydawać dużo, to bym w filcowy Stetsona poszedł.Pytasz o opinie o tym konkretnym kapeluszu, czy kapeluszach w ogóle? PS.Z powodu przeciągów w portfelu, kupiłem wersję dla mniej zasobnychJak na razie jest ekstra Edytowane 27 Stycznia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Widzę,że Simms ma nawet somberero w ofercie. http://nomadanglers.com/blog/simms-gore-tex-sombrero/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinnerman Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) No @makamba ten z gore bardziej by pasował do tego wdzianka na które ostatno się napaliłeś; czadowo byś wyglądał Edytowane 27 Stycznia 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinnerman Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Z koniem czy bez ale jak już wydawać dużo, to bym w filcowy Stetsona poszedł.Pytasz o opinie o tym konkretnym kapeluszu, czy kapeluszach w ogóle? PS.Z powodu przeciągów w portfelu, kupiłem wersję dla mniej zasobnychJak na razie jest ekstra Ogólnie kapelusze są ekstra nie wiem jak do łowienia bo używam wyłącznie bejsbolówek ale w podróż jak najbardziej apropos łowienia; jak jest w kapeluszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No @makamba ten z gore bardziej by pasował do tego wdzianka na które ostatno się napaliłeś; czadowo byś wyglądał Brakowało by jeszcze pińady i gitarrrry. Jakoś na większym wietrze nie widzę opcji z kapeluszem.Tak samo na łodzi płynącej z większą prędkością.Chyba ,ze wiązany bod szczęką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli mam wybór a mam, wybieram kapelusz. Jakoś tak, lepiej się czuję.Są jednak takie, które po pewnym czasie, po prostu cuchną i żadne pranie tego nie neutralizuje.Np. ten plamiasty jest takim przypadkiem.Musiałem się go pozbyć, przed upływem sezonu wiosenno -letniego: Edytowane 27 Stycznia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Polecam orvisaKrój Fedora, z zaimpregnowanego miękkiego filcu. Nieprzemakalny, trzyma fason nawet jak wcisniety gdzies w bagażu. Fajny kawalek sprzetu http://m.orvis.com/orvis/product/detail.do?itemId=7910172175 Edytowane 27 Stycznia 2013 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kapelusze ekstra sprawa, wolę to niż czapeczkę. Poszukaj jednak czegoś co oddycha. Kiedyś używałem skórzanego i w lato to niestety porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ogólnie kapelusze są ekstra nie wiem jak do łowienia bo używam wyłącznie bejsbolówek ale w podróż jak najbardziej apropos łowienia; jak jest w kapeluszu ? Zajebiście, szczególnie jak grzeje mocno. Ochrona czaszki nie do porównania z basebollówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kup sobie cos z antypodow, jakis oil skin ze stajni barmah, na ten przyklad, bedziesz mnie latami przeklinal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spinnerman
Proszę o opinie użytkowników
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi