Skocz do zawartości
  • 0

Jesienna wyprawa życia - nowy artykuł

admin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

FANTASTYCZNA SPRAWA!

Piekna przygoda. Super zdjecia. No i ryby, duze ryby, duzo ryb. Brawo Komancz (Matka wszystkich wedkarzy :unsure: ), brawo Mifek (super relacja), brawo Jakubek za uscisk 90tki wart :mellow:

Mifek, noszenie wirowki na dnie plecaka nie poplaca jak widzisz:P

Wirowka lubi w wodzie krecic :mellow:

Bardzo sie ciesze ze sie sprawdzila B)

Guzu

• 0

Mifek super relacja i piękna 90 tka.

Komancz- ale wielkie ryby dzierższysz w dłoniach :mellow: Gratuluje.

Guzu - fajowa ta wirówka, zrobisz dla mnie taką? B)

Jakubek - następnym razem załóż odblaskową koszulę wyjazdową, zeby Cię było widać na środku zalewu ;)

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje super wyprawy!!!

• 0

Jeszcze raz gratuluję superprzygody!

Świetnie, że ryby w Zalewie Szczecińskim przetrwały mimo parcia rybackiego na tą wodę.

Dodatkową radość sprawia mi widok wypuszczanych przez Was ryb, ale na pewno nie umywa się ona do Waszej radości oglądania odpływajacych wolno kolosów.

• 0

Gratulacje. Bardzo trafny tytul, taka wyparawa naprawde zasluguje na miano zyciowej.

Milo przeczytac, ze sa jeszcze miejsca w Polsce, gdzie mozna liczyc na spotkanuie z rybami tej wielkosci. Takie wyprawy powoduja, ze chce sie zyc i planowac kolejne wojaze, kolejne pomysly, kolejne...zakupy, modyfikacje sprzetowe,...,...

Pozdro

Gumo

p.s.Cieszy mnie fakt, ze przekonaliscie sie do trolingu. To obok jerkingu metoda dajaca duze szanse na medalowe ryby...

p.s.1.Musze o tym napisac...panowie, obojetnie jaka duza lub jak duzo ryb zlowicie, niewskazane jest (chociaz korci podzielic sie ta informacja) zdradzanie tego rybakom albo zwiazanym z pozyskiem ryb...ja to traktuje jako taka mala akcje ratuj szczupaka...

• 0

Może jestem niepoprawnym optymistą, ale jestem przekonany, że nawet publikacja tego rekordu w Wiadomościach Wędkarskich nic by złego nie sprawiła. Przpominam sobie, że takie opisy nie raz nie dwa zmieszczano w Wiadomościach Wędkarskich, Wędkarskim Świecie. Zalew Szczeciński jest dużo większy od jeziora Śniardwy. Rybacy zawodowi nie od dzisiaj tepią ryby takie jak sandacz, okoń i wegorz. Te gatunki mają duże wzięcie w Niemczech. Na pewno nie zdradzę, gdzie sie trzymają trocie płynące na tarło i spływające po tarle do Bałtyku ...

• 0

Dzięki chłopaki... Niedługo powinno pjawić się na stronce coś jeszcze z moich wypocin... Ale to juz na pewno nie w tym tygodniu... Co prawda nie będzie to artykuł w współpracy z MAtką Wszystkich Wędkarzy ale... moze chociaż w części będzie mu dorónywał :mellow: