admin Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Zapraszam do nowego artykułu, w którym znajdziecie mnóstwo informacji na temat wyprawy życia Komancza oraz Mifka. Jeszcze raz gratuluję! Forumowiczów zapraszam do lektury http://jerkbait.pl/?p=44. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 FANTASTYCZNA SPRAWA! Piekna przygoda. Super zdjecia. No i ryby, duze ryby, duzo ryb. Brawo Komancz (Matka wszystkich wedkarzy ), brawo Mifek (super relacja), brawo Jakubek za uscisk 90tki wart Mifek, noszenie wirowki na dnie plecaka nie poplaca jak widzisz:PWirowka lubi w wodzie krecic Bardzo sie ciesze ze sie sprawdzila Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Moge tylko powtorzyc - cosfan-ta-sty-czne-go ! Dwie metrówki z okładem w ciagu jednego dnia, w Polsce, na jednej wodzie, w jednej ekipie - az trudno uwierzyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Mifek super relacja i piękna 90 tka.Komancz- ale wielkie ryby dzierższysz w dłoniach Gratuluje.Guzu - fajowa ta wirówka, zrobisz dla mnie taką? Jakubek - następnym razem załóż odblaskową koszulę wyjazdową, zeby Cię było widać na środku zalewu Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje super wyprawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Serdecznie dziekuję za wszystkie gratulacje !Jednakże, po przeczytaniu relacji - Jesienna wyprawa życia - odniosłem wrażenie, że ten Komancz to taki samochwała ..... Mifek jest skromniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Gratuluję i ja.... A niektórzy gotowi byli twierdzić, że szczupak w trollu od szkierów do Świnoujscia nie pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EsoxRules Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Jeszcze raz gratuluję superprzygody! Świetnie, że ryby w Zalewie Szczecińskim przetrwały mimo parcia rybackiego na tą wodę. Dodatkową radość sprawia mi widok wypuszczanych przez Was ryb, ale na pewno nie umywa się ona do Waszej radości oglądania odpływajacych wolno kolosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Gratulacje. Bardzo trafny tytul, taka wyparawa naprawde zasluguje na miano zyciowej. Milo przeczytac, ze sa jeszcze miejsca w Polsce, gdzie mozna liczyc na spotkanuie z rybami tej wielkosci. Takie wyprawy powoduja, ze chce sie zyc i planowac kolejne wojaze, kolejne pomysly, kolejne...zakupy, modyfikacje sprzetowe,...,...PozdroGumop.s.Cieszy mnie fakt, ze przekonaliscie sie do trolingu. To obok jerkingu metoda dajaca duze szanse na medalowe ryby...p.s.1.Musze o tym napisac...panowie, obojetnie jaka duza lub jak duzo ryb zlowicie, niewskazane jest (chociaz korci podzielic sie ta informacja) zdradzanie tego rybakom albo zwiazanym z pozyskiem ryb...ja to traktuje jako taka mala akcje ratuj szczupaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Może jestem niepoprawnym optymistą, ale jestem przekonany, że nawet publikacja tego rekordu w Wiadomościach Wędkarskich nic by złego nie sprawiła. Przpominam sobie, że takie opisy nie raz nie dwa zmieszczano w Wiadomościach Wędkarskich, Wędkarskim Świecie. Zalew Szczeciński jest dużo większy od jeziora Śniardwy. Rybacy zawodowi nie od dzisiaj tepią ryby takie jak sandacz, okoń i wegorz. Te gatunki mają duże wzięcie w Niemczech. Na pewno nie zdradzę, gdzie sie trzymają trocie płynące na tarło i spływające po tarle do Bałtyku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Pewnie czegos nie przeczytalem ale wydaje mi sie, ze stalo cos o sieciach postawionych w jednej z miejscowek....Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dla całej ekipy - GRATULACJE - piękne ryby i to podczas jednej wyprawy !!! Pozdro,marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Komanczowi już gratulowałem,dzieki Robert za przesympatyczną odpowiedź. Teraz jeszcze gratulacje dla Mifka ta 80 też ładniutka. Ale muszę dodać, że dawno nie czytałem takiego fajnego artykułu o łowieniu ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dzięki chłopaki... Niedługo powinno pjawić się na stronce coś jeszcze z moich wypocin... Ale to juz na pewno nie w tym tygodniu... Co prawda nie będzie to artykuł w współpracy z MAtką Wszystkich Wędkarzy ale... moze chociaż w części będzie mu dorónywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Fantasytczna wyprawa, świetna relacja. Aż się człowiek rwie żeby na ryby wyskoczyć. Jeszcze raz wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Pięknie! A rybki śliczności-Miss Polonia się nie umywa Wielkie Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomi Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Szwecja czy Holandia ? Bo nie uwierze że to w PL. GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urso Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Tylko pozazdrościć takiej wyprawy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pike Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Złowienie takich ryb w kraju jest podwójnie nobilitujące, gratuluję łowcom. PozdrawiamPike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Gratuluję !Jestem przekonany, że Koledzy jeszcze w tym roku doniosą o złowieniu kolejnych kabanów z tej wody. pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No w końcu chłopaki dobrali się do dużych ryb z dużej wody... Teraz to obok zatoki griszy i komancza będzie także dołek komancza. GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Baloo jeśli masz na myśłi ten ostatnio dołek z któego wyjętazastała 108mka to on juz ma nazwe. i nie jest to dolek komancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Brawo chłopaki, komancz to pewnie skakał do wody z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Komancz to obiecał, że po wodzie będzie chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Obiecał, obiecał - sam słyszałem. A na rybki na zatoczki i dolki chyba jeszcze damy radę w tym roku. Wszystko w mocy pogody i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ja tam co weekend w zasadzie moge podaj tylko wiecej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 @Jakubek - zainwestuj w łódkę i silnik, popływaj parę miesięcy z echem i zostań przewodnikiem po rozlewiskach Świny i zalewu. Pierwszy klijent aż się rwie(mifek) ))Nie ukrywam, że gdyby Wrocek nie był tak daleko, też częściej bym wpadał. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zapraszam do nowego artykułu, w którym znajdziecie mnóstwo informacji na temat wyprawy życia Komancza oraz Mifka. Jeszcze raz gratuluję! Forumowiczów zapraszam do lektury http://jerkbait.pl/?p=44.
Pozdrawiam
Remek
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi