admin Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Zapraszam do nowego artykułu, w którym znajdziecie mnóstwo informacji na temat wyprawy życia Komancza oraz Mifka. Jeszcze raz gratuluję! Forumowiczów zapraszam do lektury http://jerkbait.pl/?p=44. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jakubek no cyba nie powiesz, że byś ze mnie zdzierał... A łódka już jest.... Tylko trzeba się dogadywać z pewnym szanowanym i wziętym Architektem... Nieco gorzej jest z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak niejaki Pan Architekt zacznie łazić po wodzie (co zapowiedział wszem i wobec), to łódka nie będzie mu już potrzebna... YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Chlopaki, jestem pod wrazeniem Wrociliscie mi wiare w polskie lowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja tam jestem ciężki frajer pod tym wzglęm. Kasy to ja na wędkarstwie raczej nie zrobie....prędzej ono na mnie. A jak kto odwiedzi nasze skromne wody (zatoczka Griszy, głębka Komańcza, chachmęty Jakubka....)to obwieziemy gratis*. * uwzględniając moce przerobowe - gratis w przypadku Griszy i Jakubka to jakaś zgrzewka Żywca, ale z Komańczem to nie wiadomo... po tym jak ostatnio ostro pojechał na Wygoninie <_< ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Albercik Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja pierdykam - będę powtarzał słowa przedmówców ale cóż można więcej dodać - FUNTASTYCZNE !! Chłopaki - artykuł podnosi adrenalinę do niebezpiecznych poziomów, zdjęcia też niesamowite - potężne gratulacjeTakie ryby to chociaż zobaczyć - echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dzięki Albercik :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ugly Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Zawsze wiedzialem, ze Polak potrafi ! GRATULACJE !Pozdrawiam Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Jeszcze raz w imieniu Indian z Pomorza Zachodniego będących pod stałym nadzorem Matki Wszystich Wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Piękne wody, piękne ryby. I wspaniała, fachowo zrelacjonowana, wyprawa. Gratulacje i wyrazy szczerej zazdrości składam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dziękuje za gratulacje, jednakże to wszytko zasługa niesamowitego woblera od Jurka z USA, i oczywiście zasobnej w ryby wody!W tym roku mam nadziję powtórzyć wyniki, ale pierwsze relacje dla Jurka, a on już bedzie wiedział co z nimi zrobić ! Bez niego nie było by takich wyników ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Roch ja tez im zazdroszcze ...im ...bo mam na mysli oprocz Komancza(ow} rowniez Phale....szczuple wiedza komu mozna zaufac .Komancz Przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zapraszam do nowego artykułu, w którym znajdziecie mnóstwo informacji na temat wyprawy życia Komancza oraz Mifka. Jeszcze raz gratuluję! Forumowiczów zapraszam do lektury http://jerkbait.pl/?p=44.
Pozdrawiam
Remek
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi