Skocz do zawartości
  • 0

Problem z forum

Redzi

Pytanie

Witam, mam problem z przechodzeniem do kolejnych podstron forum, tutaj jak i na inne działy muszę wchodzić poprzez "szybką nawigację" bo inaczej nie da rady i ciągle wyskakuje mi ten komunikat:

Nie możemy tego znaleźć!

[#404]

Nie udało się odnaleźć strony, którą próbujesz wyświetlić. Kliknij tutaj, aby powrócić do strony głównej

Potrzebujesz pomocy?

i tak w kółko niestety. Da się to jakoś rozwiązać?

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

.

Od aktualizacji forum mam problem z wylogowywaniem się,nawet jak kliknę wyloguj to po zamknięciu przeglądarki i odpaleniu forum od nowa jestem nadal zalogowany,czyściłem pamięć przeglądarek chrome i firefox i nadal o samo.

Mam podobny problem.

• 0

• 0

Mnie zastanawia zasada działania forumowej wyszukiwarki. :rolleyes:

Chciałem znaleźć jeden ze swoich starych tematów , który w tytule zawierał kilka słów , między innymi słowo "MIX".

Wpisywałem to słowo w wyszukiwarce i okazywało się ,że wynik wychodził zerowy. :( (Brak wynikòw dla 'mix'.)

Po wpisaniu innego słowa z tego samego tytułu - znalazłem ten temat i jak byk w tytule tkwi też słowo MIX  :o

Wyszukiwarka nie działa na niektóre słowa czy jak? :huh:

Nawet wlazłem przed chwilą na stronę zawierającą w tytule słowo , którego szukam , skopiowałem je , wkleiłem do wyszukiwarki (przy tej właśnie stronie) i dalej wyskakuje brak wyników.

Edytowane przez makamba

• 0
Mnie zastanawia zasada działania forumowej wyszukiwarki. :rolleyes:

Chciałem znaleźć jeden ze swoich starych tematów , który w tytule zawierał kilka słów , między innymi słowo "MIX".

Wpisywałem to słowo w wyszukiwarce i okazywało się ,że wynik wychodził zerowy. :( (Brak wynikòw dla 'mix'.)

Po wpisaniu innego słowa z tego samego tytułu - znalazłem ten temat i jak byk w tytule tkwi też słowo MIX :o

Wyszukiwarka nie działa na niektóre słowa czy jak? :huh:

Nawet wlazłem przed chwilą na stronę zawierającą w tytule słowo , którego szukam , skopiowałem je , wkleiłem do wyszukiwarki (przy tej właśnie stronie) i dalej wyskakuje brak wyników.

Mam ustawione na słowa powyżej 5 liter.

• 0
Panie administratorze. Od kilku dni mam problem z wylogowywaniem się, jak kliknę wyloguj, to po zamknięciu przeglądarki i odpaleniu forum nadal jestem zalogowany, pamiec przegladarki firefox wyczyscilem i nadal to samo.

Sprawdzę - u mnie wszystko w porządku ale ... sprawdzę.

• 0

Panie administratorze. Od kilku dni mam problem z wylogowywaniem się,  jak kliknę wyloguj, to po zamknięciu przeglądarki i odpaleniu forum  nadal jestem zalogowany, pamiec przegladarki firefox wyczyscilem i nadal to samo.

Problemem nie jest pamięć przeglądarki tylko zapamiętywanie haseł, wyłącz tę opcję i będzie spokój.

• 0

proponuje polaczyc obydywa watki http://jerkbait.pl/topic/21020-problemy-po-ostatnich-zmianach-na-stronie-jpl/

teraz cos nowego, od 3-4 dni mam tak, ze wpisuje tekst, np. dzis na blogu, naciskam dodaj i ... dostaje informacje, ze nie mam dostepu, i ze musze sie ponownie zalogowac ... to samo kiedy pisze zwyklego posta lub priwa ... co jest tego przyczyna i czy mozna ja killim???

• 0

Pitt prawdopodobnie coś jest z obsługą cookies w Twojej przeglądarce. W cookies jest zapisywana ID aktualnej sesji i podczas "akcji wyślij" sprawdza zmienną logowania sesji, jeśli jest "false" to przekierowuje do logowania to tak w skrócie.

• 0

aha, czyli jezeli otwieram kolejne taby, z np. linkami do watkow znalezionych w wyszukiwarce, i przez nieuwage chce dodac odpowiedz nie w pierwszym, przezemnie otwartym tabie, tylko przykladowo w drugim, to moze sie zdarzyc, ze cookies lub ID's nie pokrywaja sie, co z kolei rezultuje tym, co opisalem/-les ... czy dobrze rozumuje?