Skocz do zawartości
  • 0

Problem z forum

Redzi

Pytanie

Witam, mam problem z przechodzeniem do kolejnych podstron forum, tutaj jak i na inne działy muszę wchodzić poprzez "szybką nawigację" bo inaczej nie da rady i ciągle wyskakuje mi ten komunikat:

Nie możemy tego znaleźć!

[#404]

Nie udało się odnaleźć strony, którą próbujesz wyświetlić. Kliknij tutaj, aby powrócić do strony głównej

Potrzebujesz pomocy?

i tak w kółko niestety. Da się to jakoś rozwiązać?

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wilki i inne gady mnie nie interesują ;)

a chętnie był uaktualnił swoja listę zasłużonych.

@pitt dzięki za pomoc

- sprawa się rozwiązuje jak kliknie sie na "Nazwa użytkownika" który jest pod napisem "Dodaj użytkownika do listy"

Edytowane przez @Wojti

• 0

Jako, ze korzystam czesto ze smartfona do przegladania forum, na dzien dobry odpala mi wersje mobilna. Po kliknieciu na dole opcji "pełna wersja" przeladowuje strone ale ponownie odpala mobilna wersje. I tak kilka, kilkanascie razy. Dopiero za n-tym razem po kliknieciu na ta opcje odpala w koncu pelna wersje. Co tu nie tak?

• 0

Malutki problemik.

Nie pokazuje mi się przy ikonkach komunikatora oraz powiadomień taka fajna czerwona cyferka... Do wczoraj pojawiała się, gdy przykładowo otrzymywałem prywatną wiadomość.

Moja wina, coś poprzestawiałem???

Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam ;)

cristovo

Jakiej przeglądarki używasz?

• 0

Jako, ze korzystam czesto ze smartfona do przegladania forum, na dzien dobry odpala mi wersje mobilna. Po kliknieciu na dole opcji "pełna wersja" przeladowuje strone ale ponownie odpala mobilna wersje. I tak kilka, kilkanascie razy. Dopiero za n-tym razem po kliknieciu na ta opcje odpala w koncu pelna wersje. Co tu nie tak?

Myślę, że to po prostu pamięć podręczna przeglądarki. Mogę się jednak mylić.

Również polecam TapaTalk. Fantastycznie działa na telefonach.