tpe Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Było już o goleniu, kotletach schabowych, to czemu nie o lodówkach...Żona kazali kupić, zrobiłem rajd po sklepach, każdy sprzedawca doradzał co innego, w necie wyczytałem jeszcze co innego i zupełnie zgłupiałem.... Potrzebujemy lodówki ok. 170/175, dwukomorowej i w cenie 1500-2000 zł. Czego Wy używacie i co byście mi doradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 ja mam taką Samsung RL55VTEBGale to wymysł mojej żony,ja tylko musiałem przyłożyć karte haha a tak powaznie to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 ja mam taką Samsung RL55VTEBGale to wymysł mojej żony,ja tylko musiałem przyłożyć karte haha a tak powaznie to polecam 200 cm? Przecież nie będę używał stołka, żeby sięgnąć na górną półkę po piwko ;-)Serio za wysoka. 175/6 to max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 kurde to nie tak moja zona ma 165 cm na plaskim obasie i siega mi po browara na gorna polke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 kurde to nie tak moja zona ma 165 cm na plaskim obasie i siega mi po browara na gorna polke A widzisz, bo moja ma dużo mniej niż Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A widzisz, bo moja ma dużo mniej niż Twoja To browar na niższą półkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tylko i wyłącznie LiebherrMade in Germany. Do końca życia ...wnuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 nie wiem co wysilcie o marce Electrolux?ja mam juz lodówke tej formy ponad 5 lat - zero problemów jeszcze działazona wybierała nawet nie wiem kto jej nagadał o tej firmie bo pralkę tez mam tej firmy przeglądając teraz neta patrze ze model Electrolux ERB 34233 Xjest podany w jakimś rankingu na topie, może warto się nią zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 tomek moze drabinke kup żonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Odradzam Boscha - chyba, że ktoś lubi w nocy mieć kalafonię dzięków - od stękania po łomotanie młotem pneumatycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 tomek moze drabinke kup żonie?? Ty Tomek, czy Ty ciągle chcesz jechać w piątek na pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 traktuj to wszystko jako zarty, a tak na powaznie uwazam ze wieksza jest lepsza, my chcielismy duuuza zamrażarke, wiesz grzyby, i inne pierdoly tam trzymamy,,, wczesniej mialem taka 170 cm chyba i musialem meble przerobic zeby wieksza wlozyc, ale warto bylo.... co do pstragow no to chyba nie musze odpowiadac hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ty Tomek, czy Ty ciągle chcesz jechać w piątek na pstrągi? mam nadzieje ze zona nie czyta tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 mam nadzieje ze zona nie czyta tego tematu Zawsze mogę jej pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 nie wiem co wysilcie o marce Electrolux?ja mam juz lodówke tej formy ponad 5 lat - zero problemów jeszcze działazona wybierała nawet nie wiem kto jej nagadał o tej firmie bo pralkę tez mam tej firmy przeglądając teraz neta patrze ze model Electrolux ERB 34233 Xjest podany w jakimś rankingu na topie, może warto się nią zainteresować Te Electroluxy polecło dwóch sprzedawców, to już jest jakiś trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Te Electroluxy polecło dwóch sprzedawców, to już jest jakiś trop. Też mam od kilku lat Electroluxa, przy wyborze kierowałem się...pojemnością względem innych firm (przy tych samych gabarytach). Przez te lata (chyba 6) wystąpił drobny, mechaniczny problem (coś z zawiasem), była na gwarancji, więc zawołałem serwisanta - powiedział, że moja lodówka to generalnie złom, bo coś tam się psuje, ale poza tym zawiasem nigdy nic się nie popsuło... i bądź tu mądry.Gdybym teraz kupował, to to też w pierwszej kolejności brałbym pod uwagę pojemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi