rychu1961 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Kto te zawody organizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Kto te zawody organizował Klub Potok z Ziębic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Klub Potok z Ziębic. :( ... Sławku, gratuluję jeszcze raz pięknego klenia. Edytowane 26 Marca 2018 przez TomekSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) :( ... Sławku, gratuluję jeszcze raz pięknego klenia. Dzięki Tomku. Z kolei żałuję, że z powodu złego poinformowania nie wygrałeś zawodów . Miałeś dwie ładne rybki. Edytowane 26 Marca 2018 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzięki Tomku. Z kolei żałuję, że z powodu złego poinformowania nie wygrałeś zawodów . Wygrać, wygrałem, tyle, że pucharek zabrał ktoś inny .Tak czy inaczej miło było wspólnie pogawędzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wygrać, wygrałem, tyle, że pucharek zabrał ktoś inny .Tak czy inaczej miło było wspólnie pogawędzić. Także cieszę się ze spotkania i podtrzymuję deklarację wspólnego wypadu. Jakoś tak odjechałeś w stylu angielskim albo nie zauważyłem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Wygrać, wygrałem, tyle, że pucharek zabrał ktoś inny .Tak czy inaczej miło było wspólnie pogawędzić. Ale numer.. dopytywałem kto to... Sławku, na drugi raz proszę mnie zapoznać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ale numer.. dopytywałem kto to... Sławku, na drugi raz proszę mnie zapoznać Hehe No szkoda, że nie było okazji porozmawiać. A z tym... wyszło jak wyszło,mnie ktoś troszkę wprowadził w błąd, a oprócz tego kuracja antybiotykowa zrobiła swoje i samopoczucie tragiczne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ergie1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A można prosić informacje jakie rybki złowiono na zawodach ?PozdrawiamRyszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A można prosić informacje jakie rybki złowiono na zawodach ?PozdrawiamRyszard Wyniki podane są w Gazecie Powiatowej Wiadomości Oławskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Panowie jak woda w Paczkowie? Ktoś coś powie? W sobotę jadę pogonić za rybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W Paczkowie woda lekko podniesiona ale klarowna w weekend bił boleń w dużych ilościach i gabarytach 60 -75 cm byłem dzisiaj i spokój cisza ale ogólnie ryba jest w rzece masa narybku , jazie leszcz w tarle . bolek wychudzony więc jest już po generalnie jest co robić ....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artxyz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ktoś miał dziś przyjemność powędkować na Nysie? Myślę, że jutro pogoda będzie podobna więc zastanawiam się czy można szykować się na jakieś brania. Ostatnio jak byłem ok 2 tyg. temu to mniej niż zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Byłem dzisiaj i kilka jazików się zameldowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jak woda w okolicach Barda i wyżej przy ujściu Ścinawy czy da się połowic jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 yyy nie wiem jak w bardzie ale w kłodzku to jest lód na rzece wieć pewnie nie połowisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jakie tam ryby żyją? Wielokrotnie tamtędy przejeżdżałem, ładna rzeka, wygląda na środowisko stworzone dla kleni i brzan. Na pstrągi to już chyba zbyt wielka rzeka, może pojedyncze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 jeśli chodzi ci o okolice barda i poniżej to tam kiedyś każda ryba urzędowała teraz głownie kleń, pstrąg z zarybien i mega brzany które cieżko złowić ale jak siądzie to pyk i nie masz wobka. Acha jest też troche okonia miejscami nawet ładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 jeśli chodzi ci o okolice barda i poniżej to tam kiedyś każda ryba urzędowała teraz głownie kleń, pstrąg z zarybien i mega brzany które cieżko złowić ale jak siądzie to pyk i nie masz wobka. Acha jest też troche okonia miejscami nawet ładnego. byłem dzisiaj -powiem pustynia,nawet cienia ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Panowie jak ze stanem wód na Ścinawce i na Nysie powyżej Kłodzka?Nie płynie błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) płynie wysoka woda, kawa z mlekiem Edytowane 16 Lutego 2019 przez ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 I płynąć będzie jeszcze długo. W Sudetach hałdy śniegu . Topnieje i topnieć będzie przez kilka tygodni jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 w samym kłodzku płynie ciemna woda powiedziałbym że fajna przy słonecznym dniu ale wysoka. jak miałbym opłaconą kartę to bym atakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Wczoraj kolega trafił potoka 51 cm na Nysie i jednego mniejszego,były też jakieś trącenia i wyjścia do przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlks Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Siemanko wiecie ,jak sytuacja na rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi