nalewator Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 W Przyłęku woda duża , brudna, pośniegowa idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlks Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Panowie dzieje się coś może? Jaka woda mam kawał drogi do kłodzka a chętnie bym pojechał nad rzekę w tamtym roku coś połowiłem tylko trochę wyżej w okolicach krosnowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Zarybili małym pstrążkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Po deszczach teraz może iść w górę i mętna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 w samym kłodzku jest podniesiona i lekko trącona nawet bym powiedział że idealna ale co chwile leje i syf płynie typu liscie itp. tutaj masz rada stanów wody jak nie jest na pomarańczowym polu tzn że nie płynie kakało http://www.lsop.powiat.klodzko.pl/index.php/opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remixxx Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Odświeże temat,byl ktos na nysie albo scinawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Teraz nie ma co szukać, wysoka i brudna woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opolanin Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Cześć, ktoś z kolegów miał przyjemność w Kotlinie z pstrągiem źródlanym? Znam dość dobrze Białą Lądecką, ale do tej pory nie udało mi się trafić źródlaka nawet w górnym jej biegu. Nie chodzi o konkretne miejsca, lecz o podanie samej nazwy rzeki gdzie ktoś z Was miał przyjemność z tym gatunkiem. W oczekiwaniu na sezon sobie takie marzenie ubzdurałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi