bigrafi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ale ma gały Chyba wyciągnięta z głębokiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Na dorszowym zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ma gały, bo dmucha w ... No nie wiem w co, ale wyraźnie dmucha I mi się ten "dmuchawiec" podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Kurde... Czas na żaby tuż tuż, a moja żabka gdzieś przepadła... A może ktoś ukradł... Albo któremuś z dzieciaków się spodobała... No ale w końcu wykończyłem mała partyjkę Lakiery już nie spływają, jedynie pisak, którym robiłem skrzela się rozmazałCo poprawić, co zmienić, co ulepszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 deczko - estetycznie - możesz popracować nad ksztaltem oczek w stelazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (...) Co poprawić, co zmienić, co ulepszyć?Górne zdjęcie, pierwszy od lewej - prawdopodobnie za mała kotwiczka brzuszna. Niewiele miejsca po zamocowaniu ciężarka, będą liczne spady.Poniżej - brak kotwiczki brzusznej, stabilizuje i poprawia pracę, zwiększa łowność przynęty. Fantastyczne malowanie . Poszedłbym dalej w te klimaty.Wszystkie mają nieco falistą powierzchnię grzbietu. Brzuszka też . Rybom to nie przeszkadza, ale jeśli zechcesz to poprawić, oto sposób:Papier ścierny kładziesz na równej, twardej powierzchni (np. deska), korpus do ręki i przytrzymując papier drugą ręką, nadajesz grzbietowi wobka właściwe, pozbawione falowania krzywizny. Dopiero po tej operacji przechodzisz do szlifowania boków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Właśnie wróciłem z nad rzeczki. Woblerki przetestowane, ustawione, hulają jak trzeba Oczka - wiem, wiem, też mi się nie podobają. Będzie lepiej Kotwiczka dobra moim zdaniem, tylko ten ciężarek założony testowo, bo bez niego strasznie mocno zamiatał i to go wyciszyło trochę. Jakoś to dopracuję.Brak kotwiczki brzusznej - słusznie, przydałaby mu się, żeby go wyciszyć delikutaśnie.Co do nierówności, to na brzuchu spowodowane dociążeniem - mogłem wepchnąć bardziej, albo chociaż grubiej zaszpachlować - poprawimy A na grzbiecie (w niektórych) to sam nie wiem czemu tak wyszło. Większość korpusów była idealnie gładka, przy niektórych rzeczywiście to zaniedbałem. Może farba podkładowa była ciut za gęsta i tak wyszło... Najważniejsze, że ze wszystkich da się wskrzesić jakąś pracę, a wygląd i estetyka przyjdą z czasem Wiosna idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (...)Najważniejsze, że ze wszystkich da się wskrzesić jakąś pracę, a wygląd i estetyka przyjdą z czasem Święte słowa Ale pytałeś, to odpowiedziałem Potoczek - aż mi serce żywiej zabiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pytałem, żeby wiedzieć co i jak poprawić, jak już się wezmę ostro za estetykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Znalazła się w końcu żabka, wykończyłem, pojechałem przetestować: Ster wkleiłem jakbym był na kacu... Ale popodginałem i "gro i bucy"Dosłownie jakieś 10 sek po wyłączeniu kamerki w telefonie, spotkało mnie małe miłe zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No i gitara żaba robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Chciałeś powiedzieć robi mokrą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 tak ją złapała ryba , że jej gały wyszły brawo za projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 tak ją złapała ryba , że jej gały wyszły brawo za projektA mnie się wydaje, że to od zdziwienia po wklejeniu steru "Ster wkleiłem jakbym był na kacu..." Również brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Sam się sobie dziwiłem jak go wkleiłem... Szykują się już dwie następne żabki, tylko dam im inne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Crazy Frog ciąg dalszy Niestety póki co, materiały mi się kończą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Świetne Tylko ta zielona coś taka smutna... Oczy, jakby chciała się rozbeczeć. Może na brzuszku za małego ptaszka jej zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 bardzo ładnie wyszły biorąc pod uwagę ża to farby plakatowe . Zielona ...... w stoju kąpielowym jest ? no i teraz uważaj na bociany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ptaszek, ptaszek... Ptaszki mają takie same, nie powinna mieć kompleksów Zielona smutna, bo nie zostaje u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Żabki świetne. Też pracuję nad czymś takim na pstrągi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ta zielona nie smutna, tylko ma oczy maślane do tej obok Wiosna idzie przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Piękne płazy smuta ?może dlatego że łapek nie dostała bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki Panowie za opinie Ostanie dłubankiNie umiem malować, nienawidzę malować, nigdy nie lubiłem i nie umiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (...) Nie umiem malować, nienawidzę malować, nigdy nie lubiłem i nie umiałem To oklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 a czym ty się martwisz Grzesiek, ryby widzą plamy, a tylko my szczegóły.Pewnie nie raz pytałeś ryb, czy im się twoje woblery podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi