Spawciu Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 super woblerki . jest na co popatrzec a i efekty sa w postaci ryb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Pewnie nie raz pytałeś ryb, czy im się twoje woblery podobały. Pewnie, zazwyczaj później nie pamiętałem nawet jak do domu wróciłem Czekałem i czekałem na tę wiosnę, żeby poustawiać te woblery... W końcu uświadomiłem sobie, że wiosna chyba umarła i musiałem je poustawiać w wannie Źle dociążyłem tego pstrąga DR i strasznie za mocno zamiata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 To zrób mu węższy ster , czyli zeszlifuj . Możesz też na ogonek dać śrucinę ołowiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Dzięki wielkie Pawle, tak postaram się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Cześć kolego też nienawidziłem malowac ale jak widziałem jak inni malowali to pomyslalem kurcze przeciez oni tez maja tylko 2 rece moze maja tylko wiecej talentu ale reszte posiadamy tą samą wiec trzeba próbować i próbować ! moje pierwsze wobki byly identycznie pomalowane wiec nie załamuj rąk i do malowania Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Pewnie, zazwyczaj później nie pamiętałem nawet jak do domu wróciłem Czekałem i czekałem na tę wiosnę, żeby poustawiać te woblery... W końcu uświadomiłem sobie, że wiosna chyba umarła i musiałem je poustawiać w wannie Źle dociążyłem tego pstrąga DR i strasznie za mocno zamiata....Bardzo fajne żaby. Ja bym ster spiłował od spodu i lekko na bokach i na kotwiczę nawinął drut ołowiany 1 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 I kolejny problem.Co może być przyczyną pojawiania się bąbelków powietrza pod lakierem?Zdarzyło mi się to dopiero przy dwóch ostatnich woblerach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Grzechu a czy ten lakier nie jest już gęsty + twoje mieszanie ?????? _ masz bąble na woblerach ... - co do malowania to postaraj się na kartce namalować coś i odzwierciedlić na woblerach - mi to pomaga bo mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jak woda już nie jest, ale i nie jest aż taki gęsty. Na zdjęciu kilka bąbli, teraz to można to papierem ściernym nazwać.Może za bardzo się pospieszyłem... Zobaczymy przy następnych, ale będzie w tym przerwa, bo się balsa skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi