Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dziekuje za informacje . Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 chyba lurebuilderzy i rodbuilderzy mają status twórcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 chyba lurebuilderzy i rodbuilderzy mają status twórcy... Chyba zdecydowanie nie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) nie wiem, wszedłem w rodbuilding i którzy posiadaja zdjęcia w galeri maja taki status... nie wiem czy wszyscy , zerknołłem na kilka pierwszych, masz racje u lurebuilderów się pomyliłem, zle popatrzyłem Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 grupy uzytkownikow wiaza się znadchodzącymi zmianami oraz automatem stworzonym do celow gieldy... wiecej szczegolow niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 grupy uzytkownikow wiaza się znadchodzącymi zmianami oraz automatem stworzonym do celow gieldy... wiecej szczegolow niebawem... Dzieki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 no też mnie to zaciekawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 A nie lepiej zasilić szeregi Ogólnopolskiego Cechu Rzemieślników Artystów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kurcze jakie bystre oczka, dziś pare minut po 12 kilka osób testowo dostało, a o 13:03 już odnotowane na forum to od razu powiem że jeszcze kategoria +Forumowicze się pojawiła i też się proszę nie niepokoić... sytuacja jest pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opisz mniej więcej o co chodzi jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kurcze jakie bystre oczka, dziś pare minut po 12 kilka osób testowo dostało, a o 13:03 już odnotowane na forum to od razu powiem że jeszcze kategoria +Forumowicze się pojawiła i też się proszę nie niepokoić... sytuacja jest pod kontrolą O +forumowiczow nie wypadalo pytac - bo sam to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) To samo u mnie, tyle że nie wypadało pytać, jako forumowiczowi drugiej kategorii Ups... się wychyliłem, nie zauważywszy awansu społecznego Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja w pierwszej chwili się przestraszyłem, szczypałem się z kwadrans po kosmatym zadzie, żyję? Nie żyję? Jeśli żyję to skąd ten krzyżyk przy statusie, azali skreślono mnie? Na odstrzał idę? A to kurde tylko plusik…. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 bez paniki, jak też mam plusik ostatecznie i żyję wszystko wkrótce się wyjaśni, cierpliwości ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz K Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) O! Nasze logotypy się zmieniają; proszę u mnie umieścić - (bo wiem, że to niebawem nastąpi) - pod przymiotnikiem zaawansowany, rzeczownik Ekspert - nie: Expert. Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 pod przymiotnikiem zaawansowany, rzeczownik Ekspert - nie: Expert. Zmienione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kategoria "Twórcy" przysługuje Forumowiczom prowadzącym swoje autorskie wątki w dziale lurebuildingowym oraz rodbuildingowym ( a zatem mamy nadzieję że będzie systematycznie poszerzana ) i jest związana z utworzeniem nowego działu Giełdy - dedykowanego tylko i wyłącznie wyrobom naszych Forumowiczów Kategoria +Forumowicz oznacza forumowiczów zarejestrowanych na portalu przed 1 lutego 2013 r, których nie obowiązuje 30-dniowy staż związany z ograniczeniem dotyczącym możliwości tworzenia ogłoszeń na Giełdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dobry sposób na zachęcenie do częstszego pisania/wklejania foto/ i "last but not least" zbrojenia badyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Dziekuje za informacje .
Guzu
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi