chlodnica Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Słup w tym roku wymiata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia636283 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 jak u was Panowie? Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia636283 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 jak u was Panowie? Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalkaten drugi kopnal bardziej niz czystej rasy arab[emoji3] Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Grzegorz,Twój ubiór wskazuje że raczej gorąco nie było... Czy wieczór lub ranek u mnie gorąco... Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia636283 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Grzegorz,Twój ubiór wskazuje że raczej gorąco nie było... Czy wieczór lub ranek u mnie gorąco...w sobote ruszylismy a zdjecia z niedzieli rana . wialo chlodem. Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Z miesiąc nie byłem ale widzę ,że dalej gryzą .Woda zakwitła czy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia636283 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Z miesiąc nie byłem ale widzę ,że dalej gryzą .Woda zakwitła czy ok?to trzeba nadrobic ten stracony miesiac[emoji3] wody z kazdym dniem mniej Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Czy mógłby ktoś podzielić się informacją, gdzie można się zwodować na Słupie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia636283 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Czy mógłby ktoś podzielić się informacją, gdzie można się zwodować na Słupie?jadac od wioski slup kieruj sie na tame, wjedziesz na betonowe plyty. pierwsza w lewo lub na koncu plyt tez w lewo , bedzie widac wode a jak nie to jedz dalej prosto do zbiornika . Moim zdaniem trzecia opcja. pzdr Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Okonie ładnie współpracowały ten z foto największy 39cm, złowiłem 7 sztuk w przedziale 34-39cm . Sandacz słabo 2 sztuki jeden 53 drugi 64cm. Woda niestety zakwitła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 7 garbusow o 2 sandacze to słabo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) W czerwcu było lepiej z sandaczem , były wypady ,że się 5-7 sztuk łowiło ale większość ryb w przedziale 60-65cm czasem zdarzył się jakiś rodzynek 70+ ale z okoniem było słabiutko, no ale stan i jakość wody też były inne. Teraz się chyba role odwróciły. Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Tak bylo jak mówisz, ale może w końcu się Pan okoń ruszy zobaczymy co jesień pokaże. I tak ten rok jest mega pod względem sandacza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman22 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ktoś ostatnio tam wędkował ? I jak sytuacja wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nikt się nie chwali jak tam wiosenne połowy na Słupie ? Zostało choć trochę tej dużej płoci ? Sent from my Lenovo Z90a40 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Super, że kolego odkopałeś temat na nowy rok , miejmy nadzieję, że ktoś podzieli się informacjami w tej kwestii?Od siebie dodam jeszcze zapytanie czy na spinning już coś się ruszyło ?Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów na wodzie i brzegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jakoś tak niefartownie podczas weekendu majówkowego ganiając za szczupakiem trafiło mi sie na ten zbiornik w pewne miejsce. Dostęp utrudniony bo bez spodniobutów dotrzeć by się nie dało.Jak widać tam było, sezon sandaczowy ruszył trochę przedwcześnie. Nie widzieli mnie bo stali za krzakami ,tak przypadkiem mi się usłuchało.Panowie skrupulatnie czesali wodę rozmawiając przy tym z zadowoleniem jak to w tym właśnie miejscu połowili sandaczy ponad wymiar i większych.Z bezsilności się uśmiechłem i poszedłem gdzie indziej. Czasami człowiek znajdzie się w miejscu w którym nie chce być i słyszeć to co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jeszcze w tym sezonie na słupie nie byłem... jaki stan wody jest ? Patologia była,jest i będzie wszędzie... taka mentalność... jednak coraz więcej osób spotykam co weźmie rybę tyle.ile zje badz puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Najgorsze jest to że nawięcej sandaczy wyjeżdża w nocy."...Co pół godziny znajomy przyjeżdżał po rybki, tak żarły..." Niestety takie zachowanie ciężko przetrawić. Jednak namawianie do wypuszczania ryb działa jeśli ta druga osoba jest świadoma w tym co robi.Jednego znajomego udało się nakierować na "właściwą drogę"Po jakimś czasie on uświadomił swojego znajomego i zaczęło to iść w dobrym kierunku.Raz na jakiś czas zabierze się rybkę do domu, ale nie w ilości hurtowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jak stan wody jest ? Wyspa schowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Po wyspie można chodzić. Jest dużo nad wodą.Woda powoli opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 no to niezle... jak przez 20lat sie wyspa nie odslaniala tak teraz co roku ... a zaczelo sie chyba zaraz pozwelnieniu na plywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jeśli teraz jest taki stan, co będzie w lecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Sadzawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Akurat ja mówiąc wyspa miałem na myśli tą która jest w połowie długości zbiornika między slipami przy tamie i ujściu nysy. Kamienna wyspa głęboko schowana pod wodą. Zanim ją odkryje to upłynie trochę wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi