scOOtt Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dla swojego i dziecka bezpieczeństwa - jeśli już chcesz pływać to tylko w niedalekiej odległości od slipu. Ja bym swojego dziecka w taką pogodę jak ma być, bez silnika, na ponton nie zapakował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Czołem.Ktoś ma jakieś wieści ze Słupa na przestrzeni ostatnich dni ?Jaki stan wody ? Drapieżnik się ruszył troszeczkę czy dalej w kratkę - chimerycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z189 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 3 weekendy z rzędu ostatnio na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 okon tez niegryzie ? czy wszyscy szukaja sandaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 okon tez niegryzie ? czy wszyscy szukaja sandaczy ?pojedyncze maluchy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 to bardzo nieładnie ze strony ryb ... misze to zweryfikowwc w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 to bardzo nieładnie ze strony ryb ... misze to zweryfikowwc w tygodniuJakby co to numer znasz [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 I jak ,coś ruszyło się na Słupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Lipton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Byliśmy w sobotę. Przez kilka godzin mieliśmy na dwóch - 7 kontaktów - żadna ryba nie wyjechała.Ciekawostką była sytuacja, w której kolega założył nową gumę - oddał nią 4 rzuty - za każdym razem miał uderzenie i zęby szczupaczka zostawiały ślad w innym miejscu. Finał był taki że guma do kosza a rybka nie chciała zapozować do zdjęcia W niedzielę kolejny wypadzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam ,był ktoś ostatnio na Słupie ,czy woda zakwitła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) ...będąc jeszcze w rodzinnych stronach zobaczyłem pojazd ze zbiornikami na narybek, rejestracją DL i naklejką PZW Lubin...podeszłem do parkującego pojazdu z parą mieszaną w kabinie... podpytałam co zacz...po troć jeziorową, po narybek do Suwałk przyjechali...ciekawe, czy coś Panowie słyszeliście i czy coś z tego będzie...Zbiornik Słup docelowo... pozdrawiam Edytowane 3 Września 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Jeżeli to prawda , to drogą karmę dla boleni kupili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Mają rozmach sk.....ny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 "Misia" oglądali? Oglądali.Kierownik Hochwander wyraźnie instruował: wydać jak najwięcej, a potem zrobi się "protokół zniszczenia". Funkcjonariusze PZW też oglądali "Misia". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Pany jakieś info ,niekoniecznie o braniach a o aktualnym stanie wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Pany jakieś info ,niekoniecznie o braniach a o aktualnym stanie wody ?Będę jutro to coś skrobnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Stan taki sobie w miarę wysoki, 1.3m wody na moscie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Nad mostkiem metr wody. Ja już mam ciepło bo zawsze chcąc nie chcąc na niego napływam. Na echo cuda się działy dziś jak na niego napłyneliśmy. Dziś fajny dzień. Trafione 3 miejsca żerowania okoni. W sumie kilkanaście rybek wyjechało i tyleż samo nie wciętych. Zedy jeszcze nie gryzą. Miałem jeden kontakt z fajną rybką, która po chwili spadła wskutek słabego wcięcia (zmęczony nadgarstek). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 okonie grube 40+ ? czy pimpki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 okonie grube 40+ ? czy pimpki 50- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 @Guzu Ty lowisz na słupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nad mostkiem metr wody. Ja już mam ciepło bo zawsze chcąc nie chcąc na niego napływam. Na echo cuda się działy dziś jak na niego napłyneliśmy. Dziś fajny dzień. Trafione 3 miejsca żerowania okoni. W sumie kilkanaście rybek wyjechało i tyleż samo nie wciętych. Zedy jeszcze nie gryzą. Miałem jeden kontakt z fajną rybką, która po chwili spadła wskutek słabego wcięcia (zmęczony nadgarstek).Witam. scOOt z którego slipu się wodujecie ,bo ja byłem tam dopiero dwa razy i woduję się przy tamie od Słupa ,także nawet nie wiem gdzie jest ten mostek,a przydałyby się informację o niebezpiecznych miejscach na wodzie ,dobrze byłoby zaznaczyć takie miejsca na mapie dla bezpieczeństwa .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Prosiłem kiedyś żeby ktoś chociaż orientacyjnie zaznaczył na mapie takie miejsca Ale niestety bez odzewu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi