Skocz do zawartości

Jezioro Słup Dolnośląskie

bartexxx90

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Byliśmy w sobotę. Przez kilka godzin mieliśmy na dwóch - 7 kontaktów - żadna ryba nie wyjechała.

Ciekawostką była sytuacja, w której kolega założył nową gumę - oddał nią 4 rzuty - za każdym razem miał uderzenie i zęby szczupaczka zostawiały ślad w innym miejscu. Finał był taki że guma do kosza a rybka nie chciała zapozować do zdjęcia :)

W niedzielę kolejny wypadzik.

...będąc jeszcze w rodzinnych stronach zobaczyłem pojazd ze zbiornikami na narybek, rejestracją DL i naklejką PZW Lubin...podeszłem do parkującego pojazdu z parą mieszaną w kabinie... podpytałam co zacz...po troć jeziorową, po narybek do Suwałk przyjechali...ciekawe, czy coś Panowie słyszeliście i czy coś z tego będzie...Zbiornik Słup docelowo... pozdrawiam

Edytowane przez bob74

• 2 tygodnie później...

Nad mostkiem metr wody. Ja już mam ciepło bo zawsze chcąc nie chcąc na niego napływam. Na echo cuda się działy dziś jak na niego napłyneliśmy. Dziś fajny dzień. Trafione 3 miejsca żerowania okoni. W sumie kilkanaście rybek wyjechało i tyleż samo nie wciętych. Zedy jeszcze nie gryzą. Miałem jeden kontakt z fajną rybką, która po chwili spadła wskutek słabego wcięcia (zmęczony nadgarstek).

• Like 1

Nad mostkiem metr wody. Ja już mam ciepło bo zawsze chcąc nie chcąc na niego napływam. Na echo cuda się działy dziś jak na niego napłyneliśmy. Dziś fajny dzień. Trafione 3 miejsca żerowania okoni. W sumie kilkanaście rybek wyjechało i tyleż samo nie wciętych. Zedy jeszcze nie gryzą. Miałem jeden kontakt z fajną rybką, która po chwili spadła wskutek słabego wcięcia (zmęczony nadgarstek).

Witam. scOOt z którego slipu się wodujecie ,bo ja byłem tam dopiero dwa razy i woduję się przy tamie od Słupa ,także nawet nie wiem gdzie jest ten mostek,a przydałyby  się informację o niebezpiecznych miejscach na wodzie ,dobrze byłoby zaznaczyć takie miejsca na mapie dla bezpieczeństwa .Pozdro.