Guzu Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 @Guzu Ty lowisz na słupie?Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 @siarq, wbij dane GPS z echo. Chłopaki mają rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Tak myślałem, a te 50- to poranny poryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 50- Niestety nie Guzu ,ja tam lowilem duzo duzo lat! Bardzo blisko mojego miasta.Na slupie sandacze ,a na rzece pstrunie !! Stare dobre czasy !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 okonie grube 40+ ? czy pimpki Grube, fajnie wypasione i garbate. Największy 37cm.Trafiały się też szczupaki. Największy 65 cm. Witam. scOOt z którego slipu się wodujecie ,bo ja byłem tam dopiero dwa razy i woduję się przy tamie od Słupa ,także nawet nie wiem gdzie jest ten mostek,a przydałyby się informację o niebezpiecznych miejscach na wodzie ,dobrze byłoby zaznaczyć takie miejsca na mapie dla bezpieczeństwa .Pozdro.Jedziesz dalej prosto betonową drogą, która później schodzi w dół. Jadąc cały czas prosto - dojedziesz do slipu. Mostek jak staniesz frontem do wody jest po prawej stronie przy korycie w odległości jakiś 100-150m od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Grube, fajnie wypasione i garbate. Największy 37cm.Trafiały się też szczupaki. Największy 65 cm. Jedziesz dalej prosto betonową drogą, która później schodzi w dół. Jadąc cały czas prosto - dojedziesz do slipu. Mostek jak staniesz frontem do wody jest po prawej stronie przy korycie w odległości jakiś 100-150m od brzegu.O to mi chodziło, super fajnie dzięki ,łowienie z pontonu zacząłem w tym sezonie ,jak trochę popływam to ogarnę. Edytowane 23 Września 2019 przez alex71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Idzie tam coś z brzegu wyskrobac ?skubia coś okonki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Siemka. Panowie da się jeszcze w tym okresie roku złowić bolenie na słupie czy to już jest bardzo trudne? Widać na tym zbiorniku jeszcze ataki boleni na powierzchni czy zeszły już głębiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 w zeszla niedziele przy cyplu sie gotowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Jak tam w ostatni miesiąc pływania ? Macie jakieś efekty ?Rybka już zeszła w głębsze partie wody ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Dzisiaj trochę popływałem za sandaczem,efekt jeden wymiarowy sandaczyk ,woda niska ,jeszcze kwitnie góra wyspy odsłonięta ryba jeszcze na płytszej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 https://wroclaw.rzgw.gov.pl/pl/shownews/40/8328/Wody_Polskie_gotowe_do_remontu_zbiornika_retencyjnego_Slup_na_Dolnym_Slasku Ciekawe czy będzie się to wiązać z czasowymi zakazami połowu i majstrowaniem z poziomem wody w zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 był mietków to i bedzie słup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Świnną Porębę spuścili prawie do zera, więc... da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Mam nadzieję ,że do tego nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A mi to śmierdzi zdobieniem wody do zera a ryby na sprzedaż.Wędkarze nie dadzą odłowów robić to w inny sposób to załatwią. Też mam nadzieję że do tego nie dojdzie. Jeśli mają naprawiać tylko część górnego przelewu to po mojemu nie trzeba będzie osuszać zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Może warto pospacerować i powbijać co nieco w GPS?????https://gazetawroclawska.pl/bardzo-niski-poziom-wody-ukazaly-sie-ruiny-wsi-w-zbiorniku-zdjecia/ar/c1-14719844?fbclid=IwAR2GtuzqH6tBn-foqmRkHRZoHp8xWnBH9vWVeGbS307kVUu0bxrmcYIf1xQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tamy nie beda ruszac, robia rowy , droge na koronie , spust przelewowy - to jest juz odsloniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Tamy nie beda ruszac, robia rowy , droge na koronie , spust przelewowy - to jest juz odslonieteNigdy tam nie byłem, myślałem że pomogę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 https://foto.lca.pl/foto,1579197359,Zalew_S_up_widziany_z_lotu_ptaka_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 tak nisko nie bylo chyba jeszcze..., mostek i gorka juz nie raz wystawalo ale teraz...druga sprawa ze opadow wogole nie ma, z koncem roku bylem na Bukowce - tam tez vs zeszly rok odslonieta linia brzegowa z 30-40m , na mietkowie rowniez wody brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ogolnie tak nisko jak teraz nie bylo... od strony wiatraka , jakis klub rwgatowy sie 2 lata temu zapowiadal ze marine jakas postawia, ciekawe czy zrealizuja swoj plan. Mogli by ten betonowy sleep udostepnic do wodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smyku Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Najlepsza jest informacja na stronie pzw Legnica dostaja zapytania co sie dzieje na Slupie z woda, z rybami ,ale oni nic nie wiedza Cos slyszeli o remoncie o odlowach ryb ale w sumie jak nie ma wody to dobrze ze sa odlowy .Parodia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 a daj jakiegos linka do tych odlowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi