Skocz do zawartości

Jezioro Słup Dolnośląskie

bartexxx90

Rekomendowane odpowiedzi

okonie grube 40+ ? czy pimpki :)

Grube, fajnie wypasione i garbate. Największy 37cm.

Trafiały się też szczupaki. Największy 65 cm.

Witam. scOOt z którego slipu się wodujecie ,bo ja byłem tam dopiero dwa razy i woduję się przy tamie od Słupa ,także nawet nie wiem gdzie jest ten mostek,a przydałyby  się informację o niebezpiecznych miejscach na wodzie ,dobrze byłoby zaznaczyć takie miejsca na mapie dla bezpieczeństwa .Pozdro.

Jedziesz dalej prosto betonową drogą, która później schodzi w dół. Jadąc cały czas prosto - dojedziesz do slipu. 

Mostek jak staniesz frontem do wody jest po prawej stronie przy korycie w odległości jakiś 100-150m od brzegu.

post-69481-0-22124500-1569213116_thumb.png

Grube, fajnie wypasione i garbate. Największy 37cm.

Trafiały się też szczupaki. Największy 65 cm.

Jedziesz dalej prosto betonową drogą, która później schodzi w dół. Jadąc cały czas prosto - dojedziesz do slipu. 

Mostek jak staniesz frontem do wody jest po prawej stronie przy korycie w odległości jakiś 100-150m od brzegu.

O to mi chodziło, super fajnie dzięki ,łowienie z pontonu zacząłem w tym sezonie ,jak trochę popływam to ogarnę.

Edytowane przez alex71

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A mi to śmierdzi zdobieniem wody do zera a ryby na sprzedaż.

Wędkarze nie dadzą odłowów robić to w inny sposób to załatwią.

Też mam nadzieję że do tego nie dojdzie.

Jeśli mają naprawiać tylko część górnego przelewu to po mojemu nie trzeba będzie osuszać zbiornika.

• 2 miesiące temu...