Smyku Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 nie mam linka do odlowow tu masz info ze strony pzw legnica kto sie przyzna ze z siatkami lata po zbiorniku i jeszcze da info o tym http://www.pzw.org.pl/legnica/wiadomosci/200381/61/remont_zbiornika_zaporowego_slup_k_jawora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 ...bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 informacja na zasadzie "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" ale się domyslam....porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 A ja słyszałem że żadnych odłowów nie będą robić na tym zbiorniku z powodu remontu tamy bo nie widzą takiej potrzeby.W zbiorniku będzie woda i będzie udostępniony do łowienia tak samo jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Tam choc by chcieli spuscic te do 0 to i tak nie dadza rady..sa 2 jamy 500x300m glebsze o 8m - wyrobiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Tam choc by chcieli spuscic te do 0 to i tak nie dadza rady..sa 2 jamy 500x300m glebsze o 8m - wyrobiska. No to tylko patrzeć jak dwunożne kormorany wypatrzą takie jamy i zacznie się rzeź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) No to tylko patrzeć jak dwunożne kormorany wypatrzą takie jamy i zacznie się rzeź Nooo, tak... Już na pewno. Wszystko kurła wyżrą, wszystko zostanie wyłowione siatami i nie będzie nic. Nic, nawet leszcza. Dajcie spokój, bo nawet PZW Legnica jeszcze się średnio orientuje i chyba do DW powinniście się udać po info. Aha, no i sum oraz boleń wszystko wyżarł! Edytowane 19 Stycznia 2020 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Ale na szczęście nie zdoją do zera i jam nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smyku Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Tu bardziej zastanawiajace jest podejscie pzw do sprawy , kompletnie maja w ...nosie co sie dzieje w wodzie gdzie sa gospodarzem podobny stan jest na np.msciwojowie mietkowie w msciwojowie widzialem kilka padnietych karpi i to ryby po 10 kilo, przy takim stanie wody i pilnowania jej to strach pomyslec co by bylo jak by byla konkretna zima ile ryb by zginelo, ok sa remonty ale z z ich podejscia to wychodzi ze nawet jak wszystko spuszcza ryby ktos wylowi to jeest fajnie i ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Ale po co kłapiecie jadakami w internetach, jak jest niedziela i gówno wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 to oświeć mnie miszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Nie mam zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 ale niski stan wody jest przez brak deszczow..., zobaczcie co sie dzieje na innych zaporowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 ale niski stan wody jest przez brak deszczow..., zobaczcie co sie dzieje na innych zaporowkachPogięło? Wina PZW, wina PiS, wina PO, wina mięsiarzy! Wina moja i twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ja tylko jestem ciekawy gdzie się ta biedna ryba wytrze na wiosnę skoro ujscie rzeki do zbiornika wyschło, a trawy i karcze, gałęzie w przybrzeżnych partiach akwenu również są odsłonięte. Trzeba chyba tylko liczyć na gruby śnieg w górach, albo zamknąć na ten rok zbiornik dla wędkarzy i kłusowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Lepiej dla ryby będzie kiedy jest niska woda i dopuszczą wody niż odwrotnie.Zbiornika nie zamkną, zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @Spider dla.klusownikow jest chyba cala czas zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Klusownicy sobie sami otwierają miejscówkę jak widzą, że nikt nie patrzy i mało kontroluje. Tego możemy być pewni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Słup zamarzł na całej długości brzegu, dziś byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Panowie zdradźcie jak dojechać autem na plaże zaznaczoną na czerwono... Zawsze to te 10minut rzucania dłużej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Koło takiego parkingu przy głównej drodze masz zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Patrząc na Słup czy Mietkow widzimy, że brakuje przynajmniej z 2 metry wody. Porównując stany wód na zbiornikach zaporowych Dolnego Śląska z tymi w województwie Opolskim ( Turawa, Nyskie, Otmuchów ) można mieć wątpliwości co do tego czy to tylko susza hydrologiczna wpłynęła na stan napełnienia zbiorników. Tam nie ma tak niskich stanów na zbiornikach co u Nas, porównując sytuację rok do roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Właśnie wróciłem z bukowka, w grudniu brakowało z 50m linia brzegowa, dziś jest normalnie A widać że było jeszcze wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Jak tam na słupie? Jak co roku kolejka na slipie. Słyszałem tylko o jednym sandaczu wyjętym dziś. A łodzi rzekomo z 70. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 ja przybylem w poludnie , to moze z 15 plywadel bylo. Krotkie szczupaki i okonki widzialem jak zlapali. teraz ze slipowaniem jest lepiej - niski stan wody to praktycznie wszedzie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi