Spider1987 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Wytłukli nam sandacza na Słupie w 2015 roku. Dlatego trzeba było się ewakuować na inny zbiornik. Po wynikach inny świat ✌️. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 w 2018 bylo lepiej niz 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Witam ,stan wody jest bardzo niski? taki jak w lutym czy wyższy?Pozdro. Edytowane 4 Czerwca 2020 przez alex71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 2cm wody na moście... ponoć nisko przez remont tamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Witam.Panowie widać już na powierzchni wody ataki boleni uganiajacych się za drobnica? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Bolen żeruje na 2-3 cm narybku jak orki przy samym brzegu. Nawet im nie przeszkadzał ponton i ja od czasu do czasu przychodząc po graty.Pierwszy mój wypad w tym roku i sandacze tylko podszczypywaly. 6 kontaktów i jeden spadł zaraz po wcięciu. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez scOOtt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 i pierdyliony malych szczupaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 i pierdyliony malych szczupaczkowMoże nie wyjedzą i urosną ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Cześć.Czy z brzegu z powszechnie znanych miejsc idzie coś jeszcze wydłubać na późno popołudniowo-nocnym biczowaniu ? Czy wszystko zjedli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Szczupaka 30-50 jest bardzo dużo, z dominacją tej pierwszej cyfry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Wody dużo na Słupie, zalane wszystkie plaże po same krzaczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Byłem dziś - faktycznie - wody jest więcej o 3 metry w stosunku do 31.07 kiedy to ostatni raz pływałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Coś gryzly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Coś gryzly?Od 6 do 12:30 jeden krótki aczkolwiek wymiarowy szczupak i jedno szczypnięcie.Początkiem miesiąca trafiały się fajne okonie z relacji kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 w polowie lipca juz cos zaczynalo podgryzac. musze sie wybrac na przeszpiegi i sprawdzic co tam sie ostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Wczoraj echo totalne jedno delikatne branie , woda masakrycznie wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Witam .Coś koledzy się ruszyło z sandaczem ,jaka woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Woda wysoka a biorą tylko szczupaki. Ktoś wie gdzie się podział boleń??? Ani widu ani słychu go nad woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 A okonie dalej nie aktywne ?Jutro robimy rekonesans Bolen pewnie żeruje w pół wody. W zeszłym roku podjąłem 74cm z podbicia na rancie koryta na koguta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Ch** w du** gościowi co jak by mógł to by nam na plecy wpłynął na konkretnej mecie. Po czym w reklamowce zwozi okonie i płynie dalej. P.s nie przyjeżdżajcie, nic nie bierze. Ja pierdole jak tak można !? Ludzie nie mają umiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Dzisiaj też byłem ,z rana i zero brania.Niektórym wiecznie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Już kiedyś o tym pisałem jak dopłynąłem na metę, rybki zaczęćły skubać, a chwilę później zgraja "miejscowych" obstawiła mi miejsce w którym łowilem bezczelnie kotwicząc, udając że mnie nie widzą, w miejscu w którym rzucałem przynętę.Naprawdę wtedy miałem chęć podpłynąć i rozpruć ichne pontony, ale zawinąłem się na inne miejsce. Czasami trzeba mieć mocne nerwy żeby nie doszło do wypadku na wodzie. Tak to już niestety bywa. Nie tylko przy połowie drapieżnika. Najgorzej jak zasadzasz się za białorybem i nie daj bóg jak przytną że coś łowisz. Przez tydzień miejsce to będzie oblegane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Ja generalnie to olalem choć po fakcie zadzwoniłbym do odpowiednich służb. Byliśmy na tej mecie łódką z 3 os. plus dwójka osób na bellyboatach. Ten apsztyfikant ustawił się za nami. Po podjęciu przeze mnie 3 okoni w tym jeden około 40cm (wypadł z rąk przed mierzeniem i fotka) plus kolega podjął dwa ponad 30 cm zdrowo, ustawił się po naszej lewej w poprzek rzucając na granicę naszych rzutów. Ok ja nie mam z tym problemu, popłynął by zapytał, ok. Ale raz że zrobił to jakby był u siebie a później widzę że spływa z reklamówka chwaląc się 5 okoniami i szczupakiem przekazuje ową kobiecie i płynie dalej. Wszystkie nasze okonie wróciły do wody co prawdopodobnie poskutkowało odprowadzeniem lawicy. Dzięki Bogu bo gość później meczyl te metę pół dnia. Żal dupe ściska, żeby tylko zwieracze wytrzymały. Dla mnie tj żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Czym ten jegomość plywal? Lodka czy detka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Biała łódka, z wygladu jak katamaran Edytowane 13 Września 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi