Spider1987 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Panowie czy w niedzielę 1 listopada można jeszcze wędkować z pływadła na Słupie skoro to dzień ustawowo wolny od pracy? Edytowane 30 Października 2020 przez Spider1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Panowie jak woda? Można połapać z brzegu czy plaże pozalewane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Halo halo. Czy lód już zszedł? Federowcy już walczą na rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Lód na słupie już zszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 zastanawiam się czy jest sens z feederem za płociami. Pamiętam, lata wstecz piękne klocki się łowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Te gruntowe plocie to juz raczej historia, a byly i kilowki na rozkladzie.Od Mecinki mozna probowac ale raczej leszczyki jezeli juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Ktoś się wybiera jutro na słup? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 ja , ale jak kurz opadnie o 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 O fajnie. Będziemy jeszcze na wodzie. Możemy się zgadać i wymienić kilka zdań. Jak coś to pw Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witam wczoraj byłem na spinning na Słupie. Bardzo dużo ludzi woda wysoka 1 sandacz 55cm okoń 25 i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Witam. Nie wiem jak wg Was sytuacja wygląda ale moim zdaniem nie jest za dobrze ze "Słupem". Pozwoliłem sobie ostatnio na parę spacerów wzdłuż brzegów i smutny był widok wysuszonych boleni 70+ na brzegu i to z rożnych stron zbiornika...Cofając się 5 lat do tylu boleń o wschodzie słońca szalał aż miło a od 2 lat ucichł,zanikł... To samo wieczorami...1 czerwca odbywało się szaleństwo na slipach i na wodzie, teraz to chyba tylko stali bywalcy wierzą w możliwości tej wody...Nawet jeden z bohaterów "Domowej wody" przerzucił się na inny zbiornik...Nie jestem weteranem tej wody ale uważam że coś się popsuło...Mam nadzieję że to tylko moje mylne odczucia. Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie wiem jak było od otwarcia, tylko słyszałem co się działo. Woda została przeorana. Wystarczy popatrzeć co się dzieje na brzegach. Kempingi, biwaki - raczej na palcach jednej ręki można by policzyć wędkarzy wypuszczających rybę. Siedzą dniami i nocami. Presja na tą wodę jest przeokrutna. Mimo wszystko coś udaje się jeszcze z niej wydlubac. Szkoda bo była to woda z gigantycznym potencjalem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 to jest dalej woda z ogromnym potencjalem niestety presja straszliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Presją duża, ryby jest. Ja ostatnio przez dwa dni po 5 h , złapałem więcej sandaczy niż przez ostatnich kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Presją duża, ryby jest. Ja ostatnio przez dwa dni po 5 h , złapałem więcej sandaczy niż przez ostatnich kilka latJak wujek pokazał co trzeba robić, to i ryby się znalazły [emoji6] Edytowane 17 Czerwca 2021 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Nazajutrz było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Moja 4 letnia córka zdradziła mi wczoraj co robić - to magiczne zaklęcie: akwarium lewiosa. Wypowiadasz nad wodą - łowisz Edytowane 17 Czerwca 2021 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Nazajutrz było lepiej Bo nie było wujka, a byłoby jeszcze lepiej hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Jak tam koledzy ostatnie wyniki ?Ja robiłem co mogłem przez ostatnie 3 weekendy. Efekty takie, że lepiej nie mówić. Okoliczne wody to samo. W lubiskiem to samo. Woda 18.5 stopnia - ja rozumiem, że jeszcze żarcie jesienno-zimowe się nie zaczęło ale żeby aż taka bryndza .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 bylem 2 tygodnie temu - 0 , ryba sie rozplynela po bajorze...koles ostatnio na mietkowie polapal troche okoni ladnych a slup niczym przeklety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Dzisiaj byłem 3 godziny biczowania i nic. Ci z żywcem wywiezionym też dętka, leszcz też nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Trzeba, wydaje mi się, poczekać na konkretniejsze ochłodzenie, nie mniej jednak zastanawia mnie taka kompletna stagnacja w braniach. Pocieszające jest, że mieliśmy wczoraj kontrol Jeden z kontrolujących zwrócił uwagę, że w rejestr musi być wpisana literka P - skutecznie wyprowadziliśmy go z błędu Podpytani jak wyniki u innych tylko skrzywili się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Na wodzie byli z Łodzi czy brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Pływali na nowej łódce i kontrolowali z wody. Nie wiem czy z brzegu też. Zaskakujące jednak było to, że na brzegu było bardzo mało, jak na słupowe warunki, wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 A w środę miałem tam jechać ale coś nie zachęcacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi