siarq Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Machaj weda , ryby beda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrutalPike Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Panowie - jak wygląda sytuacja na Słupie ?Ruszyło się coś ? Byłem tam jakiś czas temu i bardzo spodobała mi się ta woda - chętnie powtórzyłbym wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Szkoda gadać... Wszyscy moi znajomi przdrzucili się na Odrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrutalPike Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 No na echo zapisy były "zachęcające", ale ryba współpracować nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Jak tam Panowie rozpoczęcie, dużo jednostek na wodzie 01.06.2022 i w weekend. Temat Słupa się trochę zakopał. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Dzis od 12 było może z 5 na wodzie , szalu nima.Jest objazd teraz i do.wioski nie da rady wjechać od wiatraka- cała drogę robia. Trzeba jechać od starego jawora aby do wioski dojechac Edytowane 5 Czerwca 2022 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Pojedyncze ryby, dlugo trzeba pływać za braniem....u mnie bardzo słabo....nie wiem jak inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A jaki stan wody jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Normalny -duzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A z brzegu idzie coś wydłubać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Po krzakach jakiegoś szczupaka zlapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Na te chwile raczej nie.Ryby są głęboko i w toni, a co za tym idzie daleko.Jak kolega napisał szczupak to i owszem. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez papierzakilures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Ten rok jest wyjątkowy pod względem ilości zapisów drobnicy, nie wiem jak u innych ale ja nie miałem takich odczytów w latach ubiegłych, jak mam w tym roku. Czasem to nie są kule a wręcz całe chmary drobnicy zawieszonej w toni. To bardzo dobry znak. Boleń ma co jeść i zdecydowanie było to ostatnio widać na wodzie. Edytowane 7 Czerwca 2022 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 W piątek byliśmy na wodzie. Chyba prócz nas jeszcze dwie jednostki. Jeden ziomuś na boczny trok łapał kilkunasto cm okonie i cyk w siateczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Nic nowego, trochę tych okonkow 20-22 cm jest i chłopecki smaża. Tragedią jest natomiast to,.... że ten zbiornik miał kiedyś piekne okonie, dziś nie ma po nich śladu. Pojedyncze 30 stki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Oknie tam były giganty , 50cm niestanowilo jakiegoś wielkiego wyczynu. Trafiają się jeszcze 40+ , ale to ułamek tego co było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Ciężko jest wydłubać coś większego jak zbiornik w dalszym ciągu jest eksploatowany totalnie. Jedynym pocieszeniem jest to, że zarządcą śluzy jest wędkarz. W okresie tarłowym "trzyma" wodę i tarło jest udane kolejny rok z rzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Byłem 11.06 na łodzi. Było może 4-5 jednostek na całej wodzie. Zero żerowania, większe ryby siedzą na 8 metrze nieruchomo. Masa zapisów z okolic tamy, widać kłody przed każdą górką. Nic się nie podnosi, a jak w łeb dostanie rozkłada parasol. Poniżej 6m robi się pustynia. Specyficzny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Byłem 11.06 na łodzi. Było może 4-5 jednostek na całej wodzie. Zero żerowania, większe ryby siedzą na 8 metrze nieruchomo. Masa zapisów z okolic tamy, widać kłody przed każdą górką. Nic się nie podnosi, a jak w łeb dostanie rozkłada parasol. Poniżej 6m robi się pustynia. Specyficzny klimat.Było podpłynąć przybić piątkę Też byliśmy, spadł mi sandacz, spadł mi szczupak, wyjechał ładny oks, dwa podobne spadły i ja dostałem szczupaczka. Na cały dzień pływania - rezultat iście fantastyczny W czwartek robimy powtórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 A pamiętacie jaka temperatura wody jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 21.5 stopnia było jak ostatnio plywalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Byłem w niedziele od 15 do 19 z pływadełka. Woda 23,5 stopnia, ławicę drobnicy dalej szaleją ale tylko jeden atak bolenia... Jedna ryba spadła i pojechałem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Wybieram się jutro z rana.. czy ktoś był nad woda ..? Jaki jest stan ..? Zwoduje się koło mostu Łódź 4,5m .? Mam zamiar tak od 4 do 13 popływać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Zwodujwsz , przy tamie wygodniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Jak wyniki przy moście? Ekipa na białym pontonie szacun, piłowali dzielnie na cmentarzu .Ja szczupaczek 60 z brzegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi