fxd Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Siarq ale mówisz o tym slipie .. u góry tam chyba bylnszlaban ..Pinezkahttps://goo.gl/maps/YS7Gt9Tn1aTD9xYM7 Edytowane 2 Lipca 2022 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Wkleiłem wyżej Edytowane 2 Lipca 2022 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Jest slip przy tamie i tam normalnie wjezdzasz Edytowane 3 Lipca 2022 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Wrzuć pinezkę jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterlolo Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Siema wszystkim. Czy ktoś wie jaki jest stan wody na Słupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Siema wszystkim. Czy ktoś wie jaki jest stan wody na Słupie?Jest o 1.5m więcej wody niż było w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Podwyższony, Brań nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterlolo Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dzięki wielkie za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam.Panowie mam pytanko czy w okręgu Legnica również obowiązuje zakaz stosowania przynęt powyżej 5cm??? Ewentualnie gdzie jest ten zapis, bo jakoś czytając zezwolenie na 2023 nie znalazłem takiego zapisu. Dzięki za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam.Panowie mam pytanko czy w okręgu Legnica również obowiązuje zakaz stosowania przynęt powyżej 5cm??? Ewentualnie gdzie jest ten zapis, bo jakoś czytając zezwolenie na 2023 nie znalazłem takiego zapisu. Dzięki za pomoc.Nie ma takiego zapisu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 To. NIe miało być poniżej 5cm ? Ktoś mi kiedys co gadał o tym, chcieli w ten sposób. Oszczędzić męczenia sandacza i szczupaków w tarle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Nie wiem czy coś im to da, bo w tym roku dwa ładne sandacze mi wzięły na kajtka 2". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Jeśli do Kajtka 2" dołożysz czeburaszka bądź główkę to już jest powyżej 5cm i w teorii nie możesz łowić na tak 'ogromna' przynętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Póki co to wody po korek i się nie idzie przebić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Póki co to wody po korek i się nie idzie przebić...Oby przytrzymali jeszcze do maja taki stan żeby to co się miało wytrzeć i wykluć, wytarło i wykluło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Spokojnie, krzaki pływają od brzózek, jutro wrzucę fotki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Stan na 21.4.23 zatoka przy zwirowni od strony brzozek. Wody w uj .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 ja w niedziele moze pojade poplywac , zobaczyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 to cos napisz pozniej bo widzisz co sie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 to zdiecie co dales to jest ten slip na koncu ? , czy ktore to jest miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Adaś teraz jak już to tylko przy tamie się zwodujesz. Do drugiego slipu nie ma szans dojechać. A po drugiej stronie wjedziesz w las przyjedzie miły Pan i da Ci mandat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 az tyle wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 az tyle wody ?Jak do czerwca tak przytrzymają to amatorzy sandaczowego mięska będą rzewnymi łzami płakać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Tylko jak będzie jeden slip , to będzie petarda…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Miejsce zrobienia zdjeciaslup111.bmp Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez papierzakilures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi