siarq Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Na słupie , klęska urodzaju w zasób wody. +4m od stanu jaki był w zeszłym roku. Slip przy tamie dostępny, drugi slip ten na końcu betonowki - nie dojedziecie, jedyna opcja góra jechać. Po drugiej stronie od lasu 0 plaz , drogi zalane. Brodzenie odpada , krzaki się kończą na głębokości 4m…, w zatoce 4m wody, na dziurze 22m. Nawet z brzegu nie za wesoło z miejscem dla grunciarzy Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez siarq 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Witam. Jak aktualnie wygląda stan wody? Edytowane 18 Czerwca 2023 przez tom3k_lubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Wysoki bez dramatu , slipy czynne , na kamiennej Gorce 2,5m wody a było ponad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 slip od strony slupa przy tamie nieczynny stan wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Remontują drogę we wsi , rozebrali betonowke prawie do wysokości górki- także przy tamie się nie da rady slipowac. Najlepiej z drugie strony od lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Jak tam Panowie wyniki zawodów, które miały się odbyć 26.11.2023 w kategorii spinning że środków pływających oraz z brzegu. Ktoś coś wie odnośnie wyników lub wziął udział w tych zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) Kolega uczestnik zawodów , powiedział że było chyba z 7pontonow i na brzegu z 5-7ludzi . Łącznie 5 okonków na wszystkich. Edytowane 26 Listopada 2023 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Zbiornik jest zajechany do spodu, tyle w temacie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) Słup zawsze był kapryśna woda….z 25lat temu było trochę łatwiej , ale nigdy nie przyjeżdżalo się tam jak „po swoje” są ludzie co regularnie tam łowią ładne ryby . Edytowane 26 Listopada 2023 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgadza się, ale w tych roboczogodzinach np. na Mietku zlowisz duzo więcej. Ja Słup odpuszczam po latach, mam dosyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Dzięki za info. Jak kolega mówi zbiornik zajechany. Lepiej było do 2015 roku jak woda była dostępna tylko z brzegu później wędkarze na łodziach i pontonach ją spustoszyli, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonAL Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Panowie, jak wygląda sprawa slipów w tym roku? da się przy tamie wodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Wiatam byłem we wtorek woda wysoka slip przy tamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) Zdjęcie było za duże Edytowane 5 Czerwca 2024 przez szpila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonAL Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Wiatam byłem we wtorek woda wysoka slip przy tamie Dzięki za informację, pierwszy raz się wybieram więc trochę jak ślepy we mgle jak z przejrzystością wody? na ile widać jasną gumę w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Witam woda jest troche mętna. Zabierz gumowce do wodowania łódki się przydadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Dzięki za informację, pierwszy raz się wybieram więc trochę jak ślepy we mgle jak z przejrzystością wody? na ile widać jasną gumę w wodzie?Daj znac jakie wrazenia, bardzo jestem ciekaw opini wedkarza z zewnatrz... Ps patrz dokladnie na zapisy echo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Witajcie. Był ktoś ostatnio nad wodą? Pływa już zielony kisiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Jutro będę roweekiem na trasue to mogę zajechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Witajcie. Był ktoś ostatnio nad wodą? Pływa już zielony kisiel?Bylem dzisiaj tj. 12.7.27 godz 6 rano woda czysta, bylem od strony parkingu przy betonowce od wschodu zbiornika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Cześć, będę wdzięczny o podesłanie pineski ( z Google ) może być na PRV, ze slipem gdzie można zwodować łódkę samochodem osobowym.Bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Koło tamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) Dzięki Panowie- czy slip jest betonowy czy piaszczysty ?Bo mam auto z napędem na przednią oś A może ktoś się podzieli info, czy coś się dziej - ogólnikowo Edytowane 24 Października 2024 przez didiunik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 To jest błoto pomieszane z innymi, zwykły grunt na przód możesz się męczyć - lepiej na ten drugi ale tam problem z dojazdem ze względu na wysoką wodę. Ja mam napęd na przód i jak popada mam problem przy tamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi