Qh_ Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Relax. Po Mietkowie pływam na elektryku. Jak mi było za wolno dołożyłem drugi. Tam i tak spalina dozwolona do 5KM więc lipa. Natomiast pierdzą te małe silniczki niemożliwie non stop. Ludzie chcący odpocząć mają przerąbane. Elektryki i akumulatory są już super sprawne - wiec czemu nie? Jak widać na Słupie można i na np Solinie. A jak jest zagrożenie to walisz do brzegu z falą. Albo awaryjnie odpalasz spalinę (którą przecież mieć możesz w strefie ciszy). Uwierz nie zżera mńie zazdrość. Mam łódkę jaką chciałem i 25KM na niej. Tylko żal mi ludzi którzy chcą tam odpocząć. Ale każdy sądzi po sobie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) @Ziku , trzeba miec wyobraznie i byc rozsadnym przy plywaniu na elektrykach ( chociaz to zalezy jaki elektryk ) Ja nie raz widzialem na Slupie , brygade na detce 3,3m-3,6m we trzech , szpeju po pas , fale zaczynaj sie lamac , a Ci plyna wesolo 2kmh .... Strefy ciszy to z jednej strony jedyny sposob na to , aby naprawde nad woda bylo cicho i spokojnie . Dla przykladu Bukowka w Jelenio Gorskim , zniesli strefe ciszy , Przyjedzaja brygady z skuterami i piluja dnie cale - zapomniec mozna o wedkowaniu przy weekndzie lub popoludniem w dni powszechne . Zakazy typu do 5 czy 6kmh spalin , to abstrakcja. Z jednej strony tez bym z checia sie przesiadl na spaline i plywal i "uwolnil" Slup od elektrykow , ale wiem jak to by sie skonczylo.... Edytowane 23 Marca przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja WitamKtoś był ostatnio na Słupie jak wysoka woda jest, da się zjechać na dolny slip czy tylko tama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Powodzenia na otwarciu sezonu sandaczowego 2025. Niech moc będzie z Wami. Ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca WitamKtoś był ostatnio na Słupie jak wysoka woda jest, da się zjechać na dolny slip czy tylko tama ?Bez problemu dojedziesz na slip przy zalanym mostku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Gdyby ktoś w okolicach slipu na brachowie znalazł podbierak Savage Gear Pro Folding XL, który jest na wodzie w okolicach trzcinowisk to proszę o info. Podbierak ma założony pływak Delphin Flow. Wypadł mi wczoraj podczas dużych fal. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Czerwca przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Zbiornik Słup będzie miał w bliskim sąsiedztwie nowy zbiornik zaporowy na rzece Kaczawie, na miejscu wysiedlonej wsi Rzymówka. Juz za 4 lata ma być gotowy zbiornik o nazwie Rzymówka, 2029 rok, zatem czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Te plany są od 50lat , także easy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Kros wie ile ten akwen planowo ma mieć ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Kros wie ile ten akwen planowo ma mieć ha?Nieważne ma być ... tzw Suchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 27 lub 29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) To ma być zbiornik suchy tylko na wypadek fali powodziowej czy typowa Zaporówka z wodą? Edytowane 22 Czerwca przez Spider1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Niby suchy na wypadek wezbrania Kaczawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca https://tvn24.pl/wroclaw/slup-auto-wpadlo-do-wody-strazacy-wyciagneli-bmw-w-srodku-nikogo-nie-bylo-st8549850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi