count_martin3z Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ktoś usunął posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 tak , posty nie na temat , swoją drogą szkoda jeziora bo chyba w zeszłym roku dużo mętnookich wyjechało .., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wyjechało bezpowrotnie, i w tym roku też wyjedzie . Chyba że będzie 24h/7 kontrola to będzie porządek. Cyt: "sorry Taki mamy klimat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ale wyjechało na legalu i nawet jak będzie sto kontroli to i tak pojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No to jest oczywiste. Ale już trochę mniej na legalu wyjedzie , bo limity zmniejszyli i chwała im za to. I tak uważam, że w zeszłym sezonie Słup dzielnie się bronił i nie było eldorado. Trudny akwen , i wredne ryby ☺ zobaczymy co ten sezon pokaże. Może okonie się zmiluja nademna łaskawiej w tym sezonie. W tamtym trochę wspolpracowalismy, jednak dość późno i bez starych wyjadaczy. Na przeszło 100 szt łącznie złapanych 2 pozbawilem zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Dobrze, że tegoroczny limit na sandacza to 1 sztuka, a na okonia bodajże 3kg na 24h! Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Spider1987 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kolego siarq te 100 sztuk okonia to połowy z brzegu czy z pływadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pływanie, z brzegu chyba ani razu nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uliczny Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ma ktoś namiar na jakiś nocleg w pobliżu zbiornika? Chciałbym zostać na kilka dni i mieć gdzie trzymać rozłożony ponton Kolibri KM300. Najlepiej blisko wody, żeby nie musieć codziennie dojeżdżać z klamotami i się rozkładać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 W poblizu zbiornika to jest las i pola i wies zabita dechami, takze albo koczujesz w namiocie /samochodzie czym chcesz , albo targasz codziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 szykujecie się już na jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 O 2 wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dzisiaj sandałki miały dzień dziecka - chłopaki może jutro... (na 30 łodzi na wodzie wyniki nie powalają - kilka sandaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 No i dobrze ale i tak skrobali na brzegu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumo Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Powaznie było tylko 30 łodek i obyło się bez bójek na slipie. Czyli w tym roku rozpoczęcie bez amoku i rzadzy złowienia metrowych kawałków mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dokładnie , było spokojnie. A na drugiej części zbiornika od tamy luz bluz z 8 lajb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 u nas ludzie wolne brali żeby tylko na Słup pojechać na 3 dni więc może się sytuacja zmienić - widziałem parę sandaczy koło 60-65, trochę okoni powyżej 40 cm, sandacza 76 i sporego szczupaka.... niestety wszystko już na brzegu u mnie jeden 55 cm, buzi i do wody, minimum forumowego nie ma to wstawiam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) skończyło się eldorado....niestety4 sztuki dziennie w czerwcu 2015 zrobiły robote,średnio na 50 łódek x4 sandacze bo nie wszyscy mieli fartto już na jesień było widać ze Sandacz dostał po łbie Edytowane 2 Czerwca 2016 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A zakład ze w sobote beda sie przepychac na slipie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Stać ludzi na kije z pracowni, młynki za tysiaki, łodzie, silniki po kilkadziesiąt koni a nie stać ich na sandacza w Auchanie A później pływają 3/4 sezonu modlą się o branie i narzekają na PZW, kormorany, siaty w wodzie itp.,. a swojej winy nikt nie widzi ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dobrze chociaz , że kontrolują zbiornik na wodzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jest jak jest i inaczej nie bedzie , moze sandacz sie juz rozplynal po tarle na calym bajorze i ma wszyskich gdziesc Na mietkowie tez dupy ponoc nie urywalo. ale tam wprowadzili gorne wymiary dla sandacza 80 i okonia 40. takze , nie podpisali porozumien ale zaczeli dbac o swoja wode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 proszę cię z tą kontrolą.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Na otwarciu w szczycie kolega naliczył niecałe 50 łódek. Mi się aż tak nie chciało liczyć Szału nie było. Pojedynczo dłubane ryby. Kilka osób namierzyło i wyjęło trochę ładnych okoni i pojedyncze sandacze.Ja trafiłem dwa szczupaki, niestety "zedy" nie chciały ze mną gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Okonie gryzly fajnie ale krótko. O 6 brania u mnie zaczęły zanikac i później już nic nie chciało współpracować. Też myślałem że będzie najazd jak w zeszłym roku , jednak się pomyliłem. Sandacz najprawdopodobniej już nie siedziały na gniazdach i rozproszyly się . Byłem wczoraj od 16 do 20 . Może z 10 na wodzie było. Kilka pobić kordupli i jeden "beton" , który bezlitośnie pokazał mi że na kiju do 7g to sobie mogę woda ciepła 23 stopnie i zaczyna powoli spadać. Byle by nie tak jak w zeszłym roku. Jak zwykle na na ekranie ryby opór. .. , współpraca słaba. Za to pogoda i klimat dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi