kwiat Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Mam wizję na wykonanie takiego kuferka co to robi za siedzisko na lodzie. Na razie chodzę z wiaderkiem i deseczką pod tyłek ale jest to troszkę prowizoryczne i nie można na ramię założyć.. Myślałem na konstrukcją z kątowników aluminiowych i wypełnienia z blachy alu + klapa ze sklejki na zawiasach obita pianką + skaja jakaś... Alu łączone nitami zrywalnymi. Macie jakieś doświadczenie/uwagi?z góry dziękujękwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hej, mi by się robić nie chciało, a kupiłbym sobie coś takiego: http://allegro.pl/mistrall-siedzisko-pudlo-skrzynka-wysylka-gratis-i2919766753.html pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 http://allegro.pl/kosz-i2972326312.htmltu masz coś takiego gotowego za nie duże pieniądze, można zamocować płozy z jakiś starych nart i nie nosisz tylko ciągniesz po śniegu.Kiedyś zrobiłem kilka takich, może mam nawet projekt na papierze milimetrowym jak znajdę to podrzucę choć wątpię bo już go z 15 lat nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 może i macie rację żeby gotowca pociągnąć, muszę skalkulować materiałw pierwszej opcji dziura na ryby jest the best.... :-)kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ja od tego roku mam tego mistralla i jest ok...zapewniam,że nic więcej nie będzie Ci potrzebne...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wczoraj widziałem tego minstrala, nawet fajny ale mógłby być ciut wyższy.Te 36 cm to jednak nie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Na lód plecak wraz z siodełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wczoraj widziałem tego minstrala, nawet fajny ale mógłby być ciut wyższy.Te 36 cm to jednak nie dużo.ja mam prawie 190cm i siedzi mi się na nim całkiem wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Najlepiej kupić sobie lodówkę turystyczną na wkłady, pojemności 30l dokręcić dziecięce narty i na lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) ja także o tym myślałem bo to dwa w jednym,siedzisko na lód zimą a latem browara można schłodzić... ;)no ale w tym mistrallu masz jeszcze te dwa pojemniczki na drobne akcesoria pzdr Edytowane 3 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ja także o tym myślałem bo to dwa w jednym,siedzisko na lód zimą a latem browara można schłodzić... ;)no ale w tym mistrallu masz jeszcze te dwa pojemniczki na drobne akcesoria pzdrI bardzo praktyczną dziurę na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) dziurę załatałem i przyznaję się bez bicia,że nie korzystam i nie korzystałem z niej wcale teraz już sobie przypomniałem,bo mój model jest wogóle bez dziury ufff Edytowane 3 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Na lód plecak wraz z siodełkiem miałem taki plecak - do niedzieli ... rozpad mi się pod tyłkiem, złamałem wędkę, i stopkę w kołowrotku który był wewnątrz plecaka no ale ja waże 110 kg więc pewnie dla chudzielców plecaczek się nada pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi