Wędkamojehobby Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Cześć... Obrazy zebrane przeze mnie podczas kilkuletnich wypraw wędkarskich. Mam nadzieję że się spodobają . Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam,Kurde Zalew Z. jeżdżę po tym wale rowerem :-). PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Witam,Kurde Zalew Z. jeżdżę po tym wale rowerem :-). PozdroRobert Si si Zalew Zegrzyński a raczej jego bliskie okolice - Bugo-Narew hmmm może powinienem podpisać skąd fotki Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Si si Zalew Zegrzyński a raczej jego bliskie okolice - Bugo-Narew hmmm może powinienem podpisać skąd fotki Eeee, nie. Niech "niewtajemniczeni" delektują się samym obrazem. Chociaż trochę przeczę sam sobie bo już się wysypałem skąd fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Skoro wszyscy chwalą, to żebyś się od tego słodzenia nie zemdlił , prostuj zdjęcia.Sorry, nie oceniałem walorów. PozdroR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Fotki jak najbardziej ok. Nie każda fotka musi być dopracowana w 100 % i w każdym szczególe. Widać to co fotograf chciał pokazać i pokazał to w dość przyzwoity sposób, to wystarczy Choć tak szczerze to spodziewałem się więcej lata w tych 4 porach bo śnieg zaczyna mi się już jakoś nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Fajne zdjęcia. Jeśli mogę coś zasugerować... Staraj się wrzucając serię, dobierać fotki tak aby się nie dublowały. Oczywiście czasem to wskazane ale w tym wypadku raczej nie. Po co pokazywać zdjęcia lepsze i gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dzięki żaden ze mnie fotograf po prostu mi się udało a wg mnie wszystkie są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Ostatnia wycieczka rowerowa po bezdrożach Edytowane 23 Maja 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Zlot płotek tzw. płotkownia ...wydaje mi się że to płotki Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Sporo ostatnio jeżdżę . Moje zdjęcie w pełni nie oddaje tego piękna ale naprawdę aż warto się zatrzymać i popatrzeć ... pięknie aż gałka mięknie Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi