Dąbek 111 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dokładnie ten mam ,nie do zajechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Fajnie wygląda,grzechem by było nie po szpachlować teraz korka.Całkiem inaczej się trzyma taką gładką rękojeść szczególnie w delikatnych kijach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W tym korku co miało być wypłukane już jest wypłukane. Nie jestem pedantem estetyki jeżeli chodzi o własne sprzęty ma łowić i tyle. Co do silnika już zamówiłem i postaram zrobić go zacnie. Jeszcze mi się to spodoba i pracownie otworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 A ja myślałem, że otworzyłeś już kiedyś w 101A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Hehe nawet kotlety lakierem smakowały z lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi