Skocz do zawartości
  • 0

Spotkanie pstragowe na roztoczu 15-16-17

skwara

Pytanie

witam
proponuje spotkanie pstragowe na roztoczu 15-16-17 luty lub jakis inny termin weekendowy z piatkiem od rana dla chetnych
lowimy na wieprzu, porze, tanwi
ryby sa bo nawet ja je lowie smile.png

baza nasza to zwierzyniec
pobyt : www.annazwierzyniec.pl

ogladalem pokoje sa naprawde spoko
na dole restauracja a w piwnicy sala bilardowo-konferencyjna gdzie mozna do rana posiedziec
cena 60 pln ze sniadaniem + obiadokolacja ok 25 zl jak bedzie wiadomo ile osob to mozna spokojnie cos wynegocjowac

koszty to 120zl spanie 50zl dwie obiadokolacje ew jeden obiad w niedziele + licencje no i dojazd

pzdr

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bardzo chętnie. Dobry pomysł. Klego mieszkam obecnie w tych stronach (Biłgoraj 23 km od Zwierzyńca). 120 zł to dobra cena, ale myśle że można znaleźć coś tańszego o podobnym standardzie. Jeżeli zebrali by się chętni na takie spotkanie to mógłbym poświęcić trochę czasu i  poszukać popytać. Co Ty na to. A może w marcu coś takiego zorganizować? Może byłaby trochę lepsza pogoda. Teraz troche słaba aura. Wiem że większość wędkarzy to twarde osobniki zwłaszcza jeżeli chodzi o uprawianie naszego hobby ;), ale zawsze troche przyjemniej jest jak nie pada na głowę.

Edytowane przez misiek116p

• 0

No tak typowo polskie, wspominanie" tych dawno straconych lat" :) . A może spróbować zrobić coś nowego? Wszyscy nażekamy,że się nic nie dzieje, tkwimy w jakiejś stagnacji i nie ma w nas chęci do działania i mówie też tu o sobie. A może takie spotkanie zwróci uwage jednej drugiej osoby z tych zbetoniałych związków na probleny wód Roztocza, w których to wodach pływały tak przez was wspominane pstrągi? Warto może nad tym pomyśleć.

• 0

ja osobiscie i tak mam sie zamiar pojawic w w/w terminie

moge zabrac kogos z wawy i okolic, mam miejsce w aucie i jestem w stanie przekimac kilka osob max 4 za free (trzeba bedzie z tesciem jakas flakole obalic)

wyjazd w piatek ok 18 z piaseczna

Andru77 nasz expert od tamtejszej wody moze sporo poopowiadac po forfiterach zamieszkujacych rzeki roztocza

i na 100 % nie da rady z okna pensjonatu do wieprza dorzucic :)

pzdr

• 0

Dawno, dawno temu, kiedy pstrągi na Roztoczu łowiła garstka zapaleńców to się kwaterowało na stanicy w Józefowie u Pana Jana Skowrońskiego. To były klimaty ! Wtedy to były pstrągi !!! Łza się w oku kręci  -_-

Święte słowa przyjacielu "ale ja tu nie łowię właśnie w tej chwili":lol:

"koko tęczak","melak" ech....

• 0

@Andru77 czasy koguta dawno minęły, tam rybki szybko; bardzo szybko sie uczą  :o

One to pewnie wszystko znają, czasem jednak uda się ich oszukać. Myślę że ważniejsze jest to nie na co się łapię a jak podaje i prowadzi przynętę.Oczywiście jak ryba nie wykazuje aktywności to żadna siła jej nie ruszy, nawet czerwony robak ;) .  Jeśli jednak jest aktywna to weźmie na to co aktualnie mamy na agrafce.

• 0

One to pewnie wszystko znają, czasem jednak uda się ich oszukać. Myślę że ważniejsze jest to nie na co się łapię a jak podaje i prowadzi przynętę.Oczywiście jak ryba nie wykazuje aktywności to żadna siła jej nie ruszy, nawet czerwony robak ;) .  Jeśli jednak jest aktywna to weźmie na to co aktualnie mamy na agrafce.

Zgadza się, tylko nie każdy może być 365 dni nad rzeką  :(